HP kompiuteriai. Patraukli naujiena – ENVY X2

Technologijos

HP ENVY X2Gyvename progreso amžiuje ir kiekviena diena atneša naujienų ir inovacijų. Kompiuterių pasaulis tobulėja vis sparčiau ir sparčiau. Šį kartą HP kompiuteriai išleido hibridinį modelį – HP ENVY X2. Ką reiškia hibridinis variantas? Kompiuteris su atsiskiriančia klaviatūra. Vieną minutę bus nešiojamasis, kitą – planšetė. Nemažas laimėjimas vartotojo patogumui. Tai ką jis turi, kas sudomintų?

Pirmiausia, kas krinta į akis yra patrauklus dizainas. Jis pasižymi elegangija. Jo paviršius paruoštas aliuminia danga. Galima sakyti, jis sukurtas keliauti. Jis ypatingai lengvas – 1,39 kg. Plius klaviatūros atskyrimo funkcija leidžia Jums jaustis nevaržomais prietaiso.

HP kompiuteriai gali didžiuotis sukūrę šiai kasdienei priemonei puikų ekraną. Tai šviesus 29,46 cm įstrižainės raiškusis ekranas. Klausimas: kaip jis veikia keičiant jo pasukimo kampus? Išspręsta. Kad ir kaip besuktumėte, jo vaizdas vistiek bus šviesus ir aiškus. LED apšvietimas suteiks ypatingą galimybę naudotis net ryškiausią dieną parke. Ar tai būtų susirašinėjimas su draugais, ar filmų peržiūros.

ENVY X2 yra mažas modelis, bet sukuria kokybišką ir didelį garsą. Jame integruotos „Beats Audio“ sistemos ir pora garsiakalbių suteiks Jūsų ausims malonumą klausantis.
Mėgstate dalintis informacija su kitais žmonėmis. Šis modelis turi NFC technologiją su kuria galėsite prisijungti prie kitų įrenginių ir skleisti duomenis, kur tik norėsite. Tam Jums tereikės vieno prisilietimo. Žinoma, visada turite būti arti belaidžio tinklo prieigos. Kas gali sukelti šiek tiek nesklandumų.
1,80 GHz „Dual core Intel®“ Atom procesorius atitiks Jūsų poreikius ir būsite patenkinti jo greičiu. Tai ne žaidimų kompiuteris, tad jis nėra toks galingas. Bet gamtoje ar kelionėje juk to nedarysite. Jis skirtas nešiotis ir bendrauti, bet kur ir bet kada.

eMMC SSD standusis diskas, kurį galite susitvarkyti taip, kad talpintų iki 64 GB duomenų. Tai galbūt vienas iš ENVY X2 modelio trūkumų. Negalėsite turėti visko, ko Jums reikia. Tačiau, pagrindinius poreikius tikrai patenkinsite.
Grafika ir atmintis„Intel®“ Graphics“. Dėl spartintuvo vaizdas išlieka ryškių kontūrų. Vidinė atmintis – 2GB RAM 533 MHz LPDDr2 SDRAM, kad išlietum savo kūrybiškumą.

Dvi kameros didesniam universalumui. Priekinė „HP“ TrueVision“ žiniatinklio kamera su integruotu skaitmeniniu mikrofonu leis Jums būti aiškiai matomam bet kurio bendravimo metu internete. Užpakalinė kamera leis keliauti ir įamžinti nuostabiausias akimirkas draugų, artimųjų būryje.

Su hibridiniu ENVY X2 modeliu HP kompiuteriai padarė platų žingsnį kompiuterių dizaino gamybos srityje. Tai leis Jiems pritraukti nemažai naujų vartotojų savo produktams ir kelti savo gerą kompanijos vardą pasaulyje. Jis nėra tobulas, bet itin patogus nešiotis, kas šių dienų vartotojui yra aktualu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *