Komerciniai Jura kavos aparatai

PrekybaVerslo naujienos

Kavos aparatasBarams, kavinėms viešbučiams, dideliems biurams skirti komerciniai kavos aparatai, kurie atlieka daug daugiau funkcijų nei įprasti automatiniai ar pusiau automatiniai. Kai reikia aptarnauti daug žmonių ir pagaminti didelį kiekį kavos puodelių, aparatas turi būti ypač universalus. Tam geriausiai tinka Jura kavos aparatai, kaip tik pritaikyti tam tikslui. Namams žmogus tokį aparatą kažin ar pirktų, nes jo kaina gali siekti iki 20 tūkstančių litų.

Vienas universaliausių – šveicariškas Jura Giga X 7 profesional. Šis kavos aparatas turi viską, ko reikia aukščiausios klasės kavos aparatui. Platino spalvos prietaisas turi penkių litrų talpos rezervuarą, dvi kavos pupelių talpas po 650 gramų, spalvotą TFT ekraną. Vieno mygtuko paspaudimu galima pagaminti du puodelius Kapučino ir Latte kavos. Puodelių aukštis reguliuojamas, juos galima pašildyti. Kavos stiprumą galima reguliuoti, jis būna net penkių lygių. Automatiškai nusikalkina, prasiplauna, galima naudoti vandens filtrą. Šiuo aparatu yra galimybė paruošti net iki 20 kavos receptų. Tai vienas brangiausių Jura kavos aparatų. Priklausomai nuo to, kokias funkcijas atlieka, nustatoma aparato kaina.

Maždaug už 16 tūkstančių litų komercijai galima įsigyti Jura Impressa X9 Win .Gaminama keliolika skirtingų gėrimų vieno mygtuko paspaudimu. Naudotis šiuo aparatu padeda tiek vaizdas, tiek garsas. Jis suteikia galimybę AdScreen reklamai. Operacinė sistema sukurta Microsoft Windows CE pagrindu.
Biuras ar kavinė, įsigydami kavos aparatą, be abejo galvoja ir apie elektros energijos taupymą.

Prie komercinių kavos aparatų priskiriamas Jura Impressa XF50 Classic. Jis ypatingai tinka biurams, konferencijų patalpoms, nes kūrėjai šį aparatą pritaikė bet kokiai erdvei, kur susirenka daug žmonių ir reikia greitai paruošti kavą. Kavos aparatas gana kompaktiškas.Yra elektros taupymo režimas, kuris leidžia per tą patį laiką sutaupyti jos apie 40 proc. Mygtukas Zero-Energy Switch visai atjungia aparatą nuo elektros tinklo.
Šiame aparate nebūtinai naudojamos kavos pupelės, galima naudoti ir maltą kavą. Gamina du puodelius gėrimo iš karto, nesunku nustatyti trijų lygių kavos stiprumą.

Biurai ar kavinės, norėdami pagreitinti kavos gėrimo gamybą ir patiekti ypatingai skanią kavą, naudojasi kartais tiesiog būtinais priedais prie kavos aparatų. Jei kavos aparatas nėra pats brangiausias, priedai tiesiog būtini. Gamintojai Jura kavos aparatams siūlo patrauklius puodelių pašildytuvus su dviem kaitinimo elementais, kai nuolat palaikoma ne žemesnė kaip 55° C temperatūra. Kavinėse ir restoranuose dirbama tik su tinkamos šilumos puodeliais. Tai tinka ir karštai espresso, ir kapučino. Puodelių šildytuvo išjungimo ir įjungimo laikas programuojamas, o tai yra elektros taupymas. Puodelių pašildytuvas nėra pigus, tačiau tie, kam rūpi biuro ar kavinės prestižas, tikrai gali sau leisti jį įsigyti.Ypač galingas yra puodelių šildytuvas „Jura“ aparatų „S“ serijai. Vienu metu galima pašildyti net 24 espresso kavos puodelius.

Komercinius Jura kavos aparatus verta įsigyti, nes visada patikima šveicariška kokybė, galima gaminti įvairius gėrimus su pienu. Kavos ruošimo mechanizmas reguliuojasi automatiškai, prisitaikydamas prie to, kiek dedama kavos, užtikrinamas reikiamas spaudimas, todėl galima mėgautis puikiu juodos kavos aromatu ar kapučino su puta.

Jura kavos aparatai yra pelnę ne vieną tarptautinį apdovanojimą už dizainą. Stilingas kavos aparatas puikiai papuošia kavinę ar biurą. Jis yra interjero nepakartojamas elementas, simbolizuoja grožį ir eleganciją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *