Dronas – populiariausia Kalėdinė dovana 2015?

PrekybaTechnologijos

dronasSparčiai vystantis technologijoms, tobulėja ir Kalėdinės dovanos. Pranešama, kad šiuo metu Lietuvoje į populiariausių Kalėdinių dovanų viršūnę sparčiai kopia dronas. Kas yra tas dronas? Dronas – tai bepilotis orlaivis, kuris valdomas nuotoliniu būdu. Per pastaruosius 2 metus itin išpopuliarėjusi technologija tapo prieinama kiekvienam.

Žaislinių dronų kaina prasideda nuo 30 eurų. Tiesa, už tokią kaina galima įsigyti tik patį elementariausią ir nedidelį. Žinoma, mažiems vaikams turėtų pilnai užtekti ir tokio. Paaugliai, ko gero, jau norėtų sudėtingesnio, filmuojančio, su daugiau funkcijų, tačiau tokie jau kainuoja ne vieną šimtą eurų.

Dronų prekyba internetu

Panašu, kad tos įmonės, kurios suskubo į savo parduotuvių prekių asortimentą įtraukti pigių dronų – išloš labiausiai. Ir pirmiausiai tai internetinės parduotuvės, nes būtent pastarosios dėl mažesnių sąnaudų gali pasiūlyti palankiausias kainas rinkoje. Žinant, kad prekyba internetu įgauna vis didesnį mąstą, tad tikėtina, kad tokiu prekybos būdu dronų bus parduota itin daug.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *