Windows serveriai: ką būtina apie juos žinoti?

IT naujienos

Windows serveriai – šiuolaikiškas ir naudingas pasirinkimas jūsų verslui. Windows serverių nuomos paslauga skirta įmonėms ar asmenims, kuriems yra poreikis naudotis Windows programinės aplinkos ir našių tarnybinių stočių resursais, bet nėra galimybių ar poreikio įsigyti atskirą serverį su reikiama programine įranga ir jį prižiūrėti bei aptarnauti.
Toks Windows serverio nuomos sprendimas sutaupo nemažai kaštų skirtų pirkimams, eksploatacijai ir priežiūrai. Yra greitai diegiamas ir lanksčiai pritaikomas pagal besikeičiančius poreikius.

Atsižvelgiant į paskirtį, galima išskirti šias serverių rūšis: failų serverius, pašto serverius (priima elektroninius laiškus ir juos saugo, o tai pat gali persiųsti laiškus kitiems serveriams), tinklapių serverius (talpinami tinklapiai), duomenų bazių serverius, aplikacijų serverius ir pan. Būtina pabrėžti, kad paprastai tas pats kompiuteris kokybiškai gali atlikti visas išvardintas funkcijas, tereikia įdiegti tinkamas serverio programas. Šių serverių naudojimas yra pagrįstas client – server architektūra, kuomet kliento programa prisijungia prie serverio, skirto tam tikrai užduočiai bei siunčia užklausas, kurios yra įvykdomos. Dėl šios aplinkybės yra ypač lengva organizuoti daugelio vartotojų bendrą darbą, o taip pat efektyviai panaudoti resursus.

Reikalingi Windows serveriai? Pasinaudokite jų teikiama nauda jau dabar – patogumas, našumas, saugumas bei kiti šio pasirinkimai privalumai yra pasiekiami šiandien, kadangi Viphost.lt siūlo puikią galimybę užsisakyti Windows serverį. Siūlomas platus jų pasirinkimas, todėl tinkamai įvertinkite galimybes. Papildomai galite pasirinkti programinę įrangą. Pasirinkite tinkamiausią variantą jau šiandien ir išnaudokite visas galimybes, kurios gerokai pakeis jūsų verslo kasdienybę. Nusprendę pradėti naudotis Windows serveriu, galėsite:

1. Kokybiškai dirbti su reikalingomis Windows programomis, o taip pat turėti prieigą prie duomenų bet kuriuo sau patogiu metu, nepriklausomai nuo to, kur esate;
2. Duomenys bus apsaugoti net ir kompiuterio gedimo ar praradimo atvejais, o taip pat ir nuo pašalinių, tyčinės ar netyčinės veiklos;
3. Bus užtikrinamas naudojamų programų našumas bei kokybiškas veikimas;
4. Galimybė naudotis naujausia programine įranga, leisiančia įgyvendinti įvairius sprendimus;
5. Galimybė susikoncentruoti į tiesioginį darbą;
6. Įrangos remonto bei aptarnavimo kaštų eliminavimas.

Taupykite laiką, pinigus, mėgaukitės saugiu ir kokybišku darbo procesu – visa tai galite turėti jau šiandien.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *