4 dalykai, kuriuos turėtumėte žinoti prieš pirkdami naują lovą

Namai ir aplinkaPrekyba

Ar žinojote, jog daugelis mūsų trečdalį savo gyvenimo praleidžia lovoje? Laikas lovoje yra labai svarbi mūsų dienos ir gyvenimo dalis, nes nuo būtent nuo mūsų miego ir lovos dažnai priklauso tai, kaip leisime savo laiką likusios dienos metu. Taigi, gerą lovą įsigyti yra ypač svarbu, tačiau prieš perkant naują lovą reikia žinoti šiuos 4 dalykus.

Svarbiausias dalykas yra komfortas

Pagrindinis dalykas, į kurį turėtumėte atkreipti dėmesį ieškodami lovos sau, savo vaikams ar dvigulės lovos sau ir partneriui – komfortas. Nepamirškite, jog įprastai žmonės keičia savo lovą tik kas 10 metų, todėl tai yra ilgalaikė investicija. Daugelis galvoja, jog lovos komfortas priklauso tik nuo paties čiužinio, tačiau tai yra klaida – juk ne veltui niekas čiužinio nededa tiesiog ant grindų! Įsitikinkite, jog jūsų lova yra ne per aukšta arba ne per žema, patikrinkite, ar į ją telpa ir ji yra tinkama visiems įprastiems čiužiniams. Jeigu perkate vaikišką lovą, taip pat labai svarbu yra ir saugumas – žinodami, jog jūsų vaikas neiškris iš lovos ir bus saugus, ir patys galėsite miegoti daug ramiau.

Neprašaukite su lovos dydžiu

Pirkite didžiausią lovą, kokia tik gali tilpti jūsų miegamajame. Be abejo, palikite vietos ir staliukams šalia lovos, spintai ir pačioms miegamojo durims – kaip bebūtų keista, bet būtent apie kambario duris lovų pirkėjai pamiršta dažniausiai. Prisiminkite, jog lovos dydis nėra tik jos plotis, bet ir ilgis – jūsų lova turėtų būti bent jau 10-15 centimetrų ilgesnė negu jūs pats ar kitas žmogus, kuris miegos ant tos lovos. Na, o jeigu jūsų miegamasis kambarys nėra labai didelis, galbūt apsieisite ir be karališko dydžio lovos?

Taip pat nepamirškite, jog jūsų situacija su laiku gali keistis. Vaikiškos lovos paprastai gali būti gana mažos, o vaikai juk auga tikrai greitai, tad siūlome jums investuoti į kiek didesnę vaikišką lovą. Jeigu kol kas esate vienišas, vis tiek siūlome pirkti didesnę lovą. Dvigulės lovos vienam žmogui yra paprasčiausiai patogesnės dėl savo dydžio, tuo tarpu jeigu susirasite antrąją pusę, nereikės daryti jokių pokyčių, nes jau būsite pasiruošę. Argi ne patogu?

Lova turėtų būti jūsų miegamojo centras

Miegamajame kambaryje lova yra svarbiausias baldas, todėl išskirkite lovą iš kitų baldų, parinkite kitokį spalvos akcentą ar pan. Taip pat siūlome rinktis lovą su atlošu galvai – taip ne tik apsaugosite savo sieną nuo susidėvėjimo bėgant laikui, bet ir tikrai paryškinsite savo kambarį nuostabiu akcentu. Siūlome rinktis medinius arba minkštus atlošus. Metaliniai atlošai taip pat atrodo puikiai, tačiau jie yra šalti, o Pigu.lt internetinės parduotuvės ekspertai visada išskiria komforto svarbą!

Gaunate tai, už ką mokate

Kaip ir bet kuriuo kitu atveju, brangiausias nebūtinai reiškia geriausias, bet nerekomenduojame rinktis ir pigiausiu produkto. Pigi lova dažnai gali atrodyti padoriai, tačiau ji jums gali nesuteikti tinkamo komforto geram nakties miegui. Be to, gali iškilti ir dar rimtesnė bėda – pigios lovos dažnai būna itin nepatvarios ir jos gali neatlaikyti didesnių svorių ar ilgesnio laiko tarpo. Pasirinkti kokybišką lovą internetu gali padėti atsiliepimai arba profesionalų apžvalgos. Net neabejojame, jog lovą norite įsigyti ilgam laikui, todėl geriau mažiau dėmesio skirkite šio daikto kainai ir pasistenkite užsisakyti kokybišką daiktą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *