5 geriausios planšetės, kurias galite įsigyti jau dabar

Technologijos

Planšetės ir elektroninių knygų skaitytuvai vis dar yra itin populiarūs įrenginiai, kadangi jie nesensta taip greitai kaip išmanieji telefonai ir labai ilgą laiką gali atlikti savo funkcijas: leisti žiūrėti filmus, skaityti elektronines knygas, naršyti socialiniuose tinkluose ir naujienų portaluose. Visgi jeigu nutarėte atsinaujinti ar įsigyti pirmąją savo planšetę, internetinės parduotuvės Pigu.lt ekspertai paruošė jums sąrašą geriausių tokio tipo įrenginių.

Apple iPad Pro 10.5“ – klasikinis pasirinkimas

Paneigti, kad „Apple“ planšetiniai kompiuteriai yra geriausi – sunkoka. Jų operacinė sistema yra geriausiai pritaikyta dideliems liečiamiems ekranams, funkcionalumu jie nedaug atsilieka nuo „Windows“ kompiuterių, o planšetėms pritaikytų „iOS“ aplikacijų ir žaidimų kiekis tiesiog milžiniškas. „Apple iPad“ planšečių rinktis neverta tuo atveju, jeigu planšetę planuojate naudoti tik kaip el. skaitytuvą – internetui, knygoms, kartais vaizdo įrašams. „iPad Pro 10.5“ kaina yra gana nemaža, tad jeigu jūsų poreikiai nedideli, yra geresnių pasirinkimų.

Xiaomi Mi Pad 3“ – puiki alternatyva „iPad“

Norėtumėte „iPad“, bet su „Android“ OS ir mažesne kaina? „Xiaomi M iPad 3“ yra tobulas pasirinkimas jums. Ši planšetė atrodo labai panašiai į „iPad Mini“, o ir „Xiaomi“ kurta „MIUI“ vartotojo sąsaja gan smarkiai primena „iOS“, tik yra daug funkcionalesnė. Tuo pačiu gausite ir visus „Android“ privalumus – daugybę programėlių ir žaidimų, kurių daugelis yra pritaikyta ir didesniems planšetinių kompiuterių ekranams. „Mi Pad 3“ kainuoja visai nedaug, tačiau yra itin galingas, turi nuostabų ekraną ir ilgai tarnaujančią bateriją, tad tai yra puikus pasirinkimas ir visiems kitiems naudotojams.

PocketBook Touch HD 2“ – tiems, kas daug skaito

„PocketBook Touch HD 2“ yra el. knygų skaitytuvas, o ne planšetė, bet jeigu planuojate tik skaityti knygas, naršyti naujienų portaluose ir klausytis muzikos, šis skaitytuvas yra geresnis pasirinkimas už bet kurią planšetę. Kadangi ji naudoja aukštos raiškos elektroninio rašalo ekraną, jis nesukelia tiek daug įtampos akims, todėl jūsų regai bus kenkiama mažiau, jausite mažiau diskomforto. Tiesa, jeigu norite žiūrėti vaizdo įrašus ar žaisti žaidimus, rinkitės įprastą planšetinį kompiuterį.

Samsung Galaxy Tab S3“ – geriausias planšetinis kompiuteris su „Android“

Jeigu norite geriausios planšetės, bet dėl tam tikrų priežasčių (pavyzdžiui prisirišimo prie „Google“ ir „Android“ ekosistemos) nenorite rinktis „iPad“, rekomenduojame pirkti „Samsung Galaxy Tab S3“. Tai yra aukščiausios klasės „Android“ planšetinis kompiuteris, kuris sukuria labai realią konkurenciją bet kuriam „iPad“. „Tab S3“ turi tiesiog tobulą ekraną, gerą dizainą, puikias kameras, galingą procesorių ir, be abejo, pažįstamą vartotojo sąsają visiems bent kartą naudojusiems „Samsung“ telefoną. Taip pat šiai planšetei galite nupirkti įvairių priedų, kurie leis išplėsti funkcionalumą ir naudoti šį įrenginį ne tik pramogoms, bet ir rimtam darbui su „Office“ ar kitomis programomis.

Asus Zenpad Z8s ZT582KL“ – tobulas vidutiniokas

„Asus“ turi daugybę panašiai pavadintų planšetinių kompiuterių ir daugelis jų yra puikūs, tačiau „Zenpad Z8s ZT582KL“ norime išskirti. Jis yra itin nebrangus, bet atrodo puikiai, turi aukštos kokybės ekraną, todėl galės tarnauti ir kaip el. skaitytuvas, tačiau tuo pačiu „Snapdragon 652“ procesorius leis mėgautis visais žaidimais ar programėlėmis. Dėl šio procesoriaus taip pat galėsite džiaugtis ir itin ilgu baterijos tarnavimo laiku. Taigi, jeigu norite ganėtinai nebrangaus vidutinės klasės planšetinio kompiuterio, galinčio atlikti elektroninio skaitytuvo, medijos grotuvo ir pramogų centro funkciją, „Asus Zenpad Z8s ZT582KL“ yra puikus pasirinkimas jums.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *