7 geriausi išmanieji telefonai darbui

Technologijos

Savo kasdienybės dabar neįsivaizduojame be išmaniųjų telefonų – juos naudojame ne tik skambindami ar rašydami tekstines žinutes, todėl nenuostabu, kad daugelis šiuos prietaisus pasitelkia ir darbinėms reikmėms. Tad jeigu Jums reikalingas verslo poreikius atitinkantis išmanusis telefonas, el. parduotuvės pigu.lt specialistų parengtame sąraše rasite labiausiai šiems tikslams tinkančius modelius.

1. Samsung Galaxy S9 ir Galaxy S9 Plus telefonai. Vos tik pasirodę rinkoje, šie išmanieji telefonai netruko sulaukti pirmųjų komplimentų, tad dažnai yra minimi ir tarp darbui tinkančių prietaisų. Pasirinkę šiuos variantus, galėsite būti ramūs dėl savo duomenų saugumo – juose atrasite ne vieną dar didesnę apsaugą užtikrinsiančią funkciją.

2. OnePlus 5T. Šis modelis ypač patinka tiems, kurios domina pigūs išmanieji telefonai verslui. Nors tarp specifikacijų galima pastebėti ne vieną trūkumą, visgi, šie prietaisai atitinka aukščiausios klasės standartus ir tikrai gali pateisinti visus Jūsų verslo poreikius.

3. BlackBerry KEYone. Išskirtinę QWERTY klaviatūrą turintys išmanieji telefonai yra sukurti stengiantis pateisinti patogumą ir efektyvumą vertinančių verslininkų lūkesčius, tad iki šių dienų yra laikomi vienais geriausių modelių darbui. Saugumo programėlė, spartieji klavišai, patogi prieiga prie svarbiausių užduočių ir spartumą užtikrinanti fizinė klaviatūra – tai tik dalis to, ką atrasite šiame išmaniajame telefone.

4. iPhone 8. Apple telefonai visuomet yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės, paprastos vartotojo sąsajos ir daugybės verslui skirtų programų. Žinoma, jei galite investuoti į šį prietaisą daugiau, rekomenduojama išbandyti ir naujausią iPhone X modelį, kuris pasižymi dar galingesnėmis specifikacijomis. Visi šie iPhone ir kiti išmanieji telefonai patraukliomis kainomis parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

5. Samsung Galaxy Note 8. Specialiai verslo poreikiams sukurtas išmanusis telefonas ne tik atrodys prabangiai – jis skirtas tiems, kuriuos domina aukščiausios kokybės patirtis. Daug dėmesio sulaukia specialus S Pen rašiklis ir kiti šių mobiliųjų telefonų aksesuarai, suteikiantys galimybę prie šio prietaiso prijungti monitoriaus ekraną ar išbandyti įvairias pramogas. Turėdami tokį išmanųjį, visuomet atrodysite solidžiai ir lengvai atliksite bet kokias darbo užduotis.

6. Motorola Z2 Force. Specialūs „Moto Mods“ priedai leidžia pridėti naujų funkcijų ar patobulinti jau esamas, o tvirtas ekranas užtikrins ramybę ir stabilumą. Be to, šis išmanusis telefonas nustebins ir savo našumu bei galingomis specifikacijomis, kurios leis patogiai atlikti net ir gerokai sudėtingesnes užduotis. Tad jeigu ieškote kokybiško ir patvaraus išmaniojo verslui – šis modelis tikrai Jūsų nenuvils.

7. BlackBery Classic. Dar vienas variantas tiems, kuriems fizinė klaviatūra yra kur kas patogesnė nei šiuolaikinis liečiamas ekranas. Kartu su ja gausite ir patogią vartotojo sąsają, stilingą dizainą ir aukštą saugumo lygį. Lyginant su kitais šiame sąraše esančiais modeliais, verta paminėti, jog šis išmanusis telefonas pasižymi ir kur kas žemesne kaina, tad jeigu norisi išvengti didelių investicijų, toks variantas skirtas būtent Jums.

Šį verslo išmaniųjų telefonų sąrašą būtų galima papildyti dar ne vienu naujausiu ar gerokai anksčiau išleistu modeliu. Svarbiausia, jog darbui skirtas išmanusis būtų patogus, spartus ir užtikrinantis Jūsų duomenų saugumą – turėdami šias tris specifikacijas, galėsite be didelių pastangų įveikti net ir pačias sudėtingiausias užduotis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *