Lietuvoje naudinga nemokamų paskolų akcija

Paslaugos

Įsigyti prekę ar paslaugą su akcija yra kiekvieno vartotojo svajonė. Kam kam tai ne tik svajonė, bet ir būtinybė, mat be akcijos konkreti prekė ar paslauga yra neįperkama ar tiesiog nepaklausi. Kad akcijos yra taikomos duonai, sviestui ir kitoms pirmosios butinybėms prekėms – anokia naujiena. Bet yra prekių ir paslaugų, kur akcijos ar nuolaidos būtų tikrai keistas reiškinys. Būsto niekas nepardavinėja su jokiomis akcijomis ir lygiai taip pat kirpėjos nekerpa plaukų su akcijomis. Ilgą laiką atrodė, kad tokia pati situacija susidarys ir su paskolomis. Tiek kiek atmenama, vartojimo paskolos nebuvo suteikiamos su jokiomis nuolaidomis. Bet viskas netruko pasikeisti…

Greitieji kreditai neužtruko ilgai, kad pakeistų situaciją. Jie buvo skolinami su beveik lupikiškomis paskolomis, bet garantija atgauti paskolintus pinigus buvo beveik šimtaprocentinė – antstoliai visada buvo pasiruošę padėti blogiausiu atveju. Tokia įstatymo raidė reiškė didžiulius pelnus suteikiantiems greituosius kreditus. Pelnui esant tokiam dideliui nenuostabu, kad ir konkurencija netruko tapti tokia pat didele. Kaip konkurencija atrodo šiandien ir kuris greitos paskolos suteikėjas siūlo pigiausias greitas paskolas visada galite pasitikrinti tokiuose puslapiuose kaip www.puikipaskola.lt.

Verslui konkuruojant tarpusavyje netrunka atsirasti inovacijų. Jos gali būti skirtingose srityse: paslaugų tiekime, klientų aptarnavime ar… akcijose. Lengviausia klientus persivilioti į savo pusę būtent akcijų pagalba. Todėl verslo inovacijos buvo nukreiptos ne kur kitur bet rinkodaros link. Kas buvo pasiūlyta žmonėms? Pradžioje viską sudarė eksperimentai. Galite atsiminti kai dar lito laikais, kiekvienam per savo unikalią nuorodą atvedusiam žmogų į kreditoriaus puslapį buvo siūloma 20 litų. Taip buvo siekiama surinkti kuo daugiau vartotojų duomenų į savo duomenų bazę ir tuomet juos panaudoti rinkodaros tikslais. Tuo metu 20 litų buvo dideli pinigai, todėl daug žmonių susigundė į šią sistemą įtraukti savo giminančius, draugus ir mažiau pažįstamus žmones.

Vėliau viskas keitėsi. Buvo pradėta siūlyti akcijas tiesiogiai vartotojams. Nori greitos paskolos – gausi akciją. Tarpininkai, kviečiantys kitus užsiregistruoti, tiesiog tapo nebereikalingi. Buvo eksperimentuota su įvairiomis akcijomis paskoloms, bet pelningiausia ir naudingiau pasirodė viena akcija, kuri yra žinoma kaip pirma paskola nemokamai. Iš pradžių atrodė, kad tai bus tik nepavykęs eksperimentas, nes suteikti paskolas be palūkanų neatrodė labai naudinga idėja. Tačiau ji buvo iš tiestų populiari tarp vartotojų, kurie vertėsi per galvą, kad pasinaudotų tokia greitos paskolos akcija. Pasirodė, kad nepalyginamai daugiau naudos yra gaunama iš tokios akcijos nei iš bet kokių kitų.

Su lyg tokiu atradimu visi eksperimentai baigėsi ir pirma paskola nemokamai staiga patapo daugelio kreditorių siūloma akcija. Net ir praėjus daugiau nei pusei dešimtmečio galima nesunkiai surasti bent kelis kreditorius, kurių greitos paskolos vis dar yra siūlomis pasiskolinti su pirmos paskolos nemokamai akcija.

Nenuostabu, kad ši akcija suteikiama ir yra paklausi po šiai dienai. Vartotojui tai yra geriausias įmanomas variantas. Gauti paskolą be palūkanų iki 6 mėnesių yra tiesiog tobula. Tokia paskolos akcija gali pasinaudoti ir turintys daug įsiskolinimų, nes papildomai grąžinti nieko nereikės. Taip kiekvienas vartotojas gali išpildyti ir nedideles savo svajones. Vien dėl šių priežasčių pirma paskola nemokamai yra vis dar siūloma ir vis dar paklausi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *