Google Ads reklama – efektyvu ir protinga

IT naujienosVerslo naujienos

Kai sukuriamas naujas interneto puslapis, jo savininkai iš karto klausia: tai kaip čia dabar man pasireklamuoti, kad puslapis iš karto neštų pinigus?

Variantaų daug nėra, nes bet kokia kita reklamos forma rezultatų duoda ne iš karto… Google Ads rezultatai pasirodo iš karto, nes tai efektyviausia reklamos forma internete.

Tikrai atsiperkanti Google Adwords reklama yra ta, kuri yra paleista savo laiku ir parenkant tinkamus raktinius žodžius. Kartais puslapių savininkai patys pradeda reklamines kampanijas, išmeta krūvas pinigų ir negauna norimo rezultato. Priežasčių yra kelios. Pirmiausia, blogai parinkti raktiniai žodžiai. Naujas puslapis neturi daug lėšų reklamai, nes dar nieko nespėjo uždirbti, todėl nereikėtų investuoti į tikslius raktinius žodžius. Jei teikiate finansines paslaugas, raktažodis „buhalterija“ arba „buhalteris“ yra vienas iš populiariausių, dažniausiai ieškomų ir daugiausiai rodomų. Dėl to jo paspaudimo kaina yra labai aukšta. Jei pasirinksite „buhalterijos paslaugos“, kaina bus mažesnė. Jei „buhalterinės apskaitos paslaugos Kaune“ – dar mažesnė. Pradžioje reiktų orientuotis į lokalų verslą ir geriau pasirinkti tikslesnius raktinius žodžius. Reklama bus rodoma kiek ilgiau, bet ir suinteresuotumas bus kur kas didesnis.

Google Adwords (dabar vadinama Ads) reklama yra veiksminga toms sritims, kur konkurencija nėra labai didelė. Jei esate viena iš 100 buitinės technikos parduotuvių, ko gero teks paploninti kišenę Google Ads reklamai, nes konkurencija yra didesnė, nei tarp prekiaujančių kojinėmis ar įrankiais. Jei parduodate skirtingas prekes, pradėti reiktų nuo smulkesnių prekių grupių, pavyzdžiui, fenai plaukams vietoj to, kad reklamuoti smulkiąją buitinę techniką arba buitinę techniką.

Paskaičiuoti atsiperkamumą nėra labai sudėtinga. Reikia tik tinkamai paruošti Google Analytics ir sujungti juos su AdWords, kad matytumėte tikslus ir atvestus lankytojus, kurie spaudžia mygtuką „Pirkti“. Paslaugų sektoriuje toks sekimas yra kur kas sudėtingesnis, nes ne visada yra aišku, kad užsakoma paslauga.

Yra tikrai nemažai gudrybių, kaip suplanuoti ir vykdyti efektyvią reklamos kampaniją, naudojant Google Ads įrankius. Bet apie tai gali papasakoti profesionalai. Daugiau informacijos rasite https://seoreklama.lt/google-adwords-reklama/ puslapyje. Esmė yra ta, kad profesionalai jūsų reklama gali pasirūpinti kur kas geriau ir pigiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *