Geriausia apsauga nuo ligų – žuvų taukai

Sveikata ir grožis

 

Atvėsus orams ir pasirodžius pirmiesiems virusų simptomams, nemaža dalis gyventojų ima ieškoti ne tik vaistų, bet ir vitaminų. Deja, nei vitaminai, nei maisto papildai tokiu atveju jau nebegelbsti. Specialistai pataria, kad organizmo imuniteto stiprinimu imtume rūpintis dar iki pirmųjų ligos požymių. Pasirodo, tam visai nereikia leisti šimtų eurų, ieškant prabangių ar kuo įmantresnių organizmo stiprinimo preparatų, geriausias pagalbininkas – žuvų taukai.

Pirmoji pagalba peršalus

Kodėl žuvų taukai taip vertinami visame pasaulyje? Nesvarbu, ar žuvų taukai iš Norvegijos ar kitos šalies, visi jie praturtinti omega 3 rūgštimis, kurios labai reikalingos žmogaus organizmui. Visos jos svarbios įvairiems mūsų gyvenimo etapams ir procesams. Norint apsisaugoti nuo rudeninių peršalimų ir gripo, specialistai pataria į savo racioną įtraukti žuvų taukus ir juos vartoti kasdien. Svarbu žinoti, kada ir kaip turėtų būti pradėti vartoti žuvų taukai, nauda pasijus tik tuomet. Saugantis nuo peršalimo geriausia jeigu žuvų taukai “Camelia” ar kitoje vaistinėje pirkti būtų derinami su vitaminu C. šio vitamino savo sudėtyje patys žuvų taukai neturi, todėl jų sudėtis puikiai dera su vitaminu C. Tai – geriausias apsaugos garantas. nuo peršalimo. Be to, ypač artėjant šaltajam metų sezonui, žuvų taukai „Gintarinė vaistinė“ ar kitoje prekybos vietoje dažnai parduodami taikant puikias nuolaidas.

 

Padės ne tik susirgus

Dažniausiai iš Skandinavijos atkeliaujantys žuvų taukai kapsulėse arba skystu pavidalu naudojami tuomet, kai moterys laukiasi. Geriausi žuvų taukai yra gaminami iš laisvai gyvenančių žuvų. Apie tai, iš ko pagamintas preparatas, galite sužinoti, skaitydami informacinį lapelį. Todėl dažnai ieškant žuvų taukų, žmonės linkę pirkti preparatus, atkeliavusius iš Skandinavijos. Beje, būtent Norvegijos mokslininkai, atlikę tyrimus įrodė, kad žuvų taukai nėštumo laikotarpiu labai svarbus kūdikio smegenų vystymuisi. Todėl daugelis moterų ne tik pastojusios, bet dar tik planuodamos nėštumą rūpinasi, kad jų racione atsirastų žuvų taukai, vartojimas niekuo nesiskiria nuo įprasto – žuvų taukus galima vartoti kiekvieną dieną. Laukiantis kūdikio, žuvų taukai praturtina jo organizmą reikalingomis medžiagomis, taip pat vitaminu A ir D. Tai svarbu ir augančiam organizmui, todėl taip dažnai specialistai rekomenduoja žuvų taukus kasdien vartoti ir vaikams. Tam yra netgi gaminami specialūs žuvų taukai vaikams guminukai. Tokios formos maisto papildas yra daug patrauklesnis vaikui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *