Viena iš pirmaujančių pasaulyje gyvybės draudimo bendrovių ALICO pristato savo prekės ženklą Lietuvoje ir Latvijoje

Verslo naujienos

Viena didžiausių pasaulyje gyvybės draudimo kompanijų ALICO š.m. sausio mėn. pristato savo prekės ženklą Lietuvoje ir Latvijoje. Prekės ženklo pristatymas yra dalis proceso, inicijuoto ir viešai paskelbto 2009 m. kovą – ALICO visiško atsiskyrimo nuo AIG, tampant atskiru juridiniu vienetu.
ALICO nuo pat įkūrimo pradžios 1921 m. siūlo išskirtines gyvybės draudimo, nelaimingų atsitikimų, sveikatos bei pensijų planavimo programas individualiems asmenims ir įmonėms. Per 89 metų istoriją ALICO įgijo išskirtinę patirtį gyvybės draudimo srityje. Savo kompetencijas ALICO dabar taiko Baltijos šalyse, turėdama ambicingą planą ženkliai išplėsti tiek pačios bendrovės veiklos apimtis Baltijos regione, tiek gyvybės draudimo rinką apskritai.

„Visame pasaulyje ALICO reiškia stabilumą ir saugumą, nepaisant ekonominių ar socialinių aplinkybių. Mūsų stipriosios pusės yra ir visada buvo aukšto lygio konsultacijos, ilgalaikis bendradarbiavimas su klientais, išskirtiniai produktai, atitinkantys tikruosius žmonių lūkesčius bei aukšto lygio saugumas ir atsakomybė valdant mūsų klientų lėšas,“ – teigia Georgios Tsakonas, ALICO įmonių, veikiančių Lietuvoje ir Latvijoje, generalinis direktorius.

Kaupdama verslo patirtį 54 šalyse, išsidėsčiusiose 4 žemynuose, ALICO įgijo unikalių žinių ir įgūdžių, suteikiančių galimybę pasiūlyti gyvybės draudimo sprendimus, geriausiai atitinkančius žmonių poreikius. Pasitelkdama daugiau nei 40 000 agentų, brokerių ir finansinių institucijų tinklą, ALICO teikia profesionalias konsultacijas bei siūlo individualiai pritaikytus sprendimus asmenims bei kompanijoms visame pasaulyje. Turėdama 11 000 darbuotojų ir aptarnaudama 19 milijonų klientų pasauliniu mastu, ALICO yra viena stabiliausių ir patikimiausių gyvybės draudimo bendrovių.

ALICO įmonės Lietuvoje ir Latvijoje priklauso ALICO Centrinės ir Rytų Europos regionui. Šis regionas buvo įkurtas dešimto dešimtmečio pradžioje, pradėjus teikti draudimo paslaugas Lenkijos ir Vengrijos rinkose. Per pastaruosius du dešimtmečius kompanija toliau augo ir plėtėsi, šiuo metu regionas apima 12 šalių, įskaitant Rusiją bei Lenkiją, ir išlaiko vieną aukščiausių pozicijų tarp visų ALICO regionų.
ALICO įmonių Lietuvoje ir Latvijoje, veikiančių kaip ALICO antrinės įmonės Lenkijoje filialai, bendrasis pelnas prieš apmokestinimą 2008 m. pabaigoje siekė 108 milijonų eurų (372,9 mln. Lt), t.y. 25 proc. daugiau nei 2007 m., o valdomo turto vertė – beveik 2 milijardai eurų1 (6,91 mlrd. Lt). Per pastarąjį dešimtmetį šie pasiekimai ne kartą buvo įvertinti Lenkijos mokslų akademijos ekspertų, įteikiant prestižinius apdovanojimus.

ALICO Lietuvoje ir Latvijoje vykdo veiklą, remiantis pasauline bendrovės strategija – siekia užtikrinti aukščiausią draudimo konsultacijų ir paslaugų teikimo kokybės lygį. Kompanijos stabilumas ir kompetencija bei ALICO pranašumas regione užtikrina visiems esamiems ir būsimiems klientams, partneriams bei darbuotojams Baltijos šalyse taip reikalingą saugumo jausmą dėl ateities.

*********************
„American Life Insurance Company“ (ALICO) – tai viena didžiausių ir labiausiai diversifikuotų gyvybės draudimo bendrovių pasaulyje. Įsteigta 1921 m., šiuo metu bendrovė veikia daugiau kaip penkiasdešimtyje šalių ir regionų, įskaitant Japoniją, Europą, Vidurio Rytus, Pietų Aziją, Lotynų Ameriką ir Karibų jūros baseino šalis. Pasitelkdami įvairiausius pardavimo kanalus, ALICO filialai ir antrinės įmonės parduoda plataus spektro gyvybės ir sveikatos draudimo paslaugas, apimančias tradicinį, investicinį ir kreditų gyvybės draudimą, papildomą medicininių išlaidų bei draudimą nelaimingų atsitikimų atveju, sveikatos ir stacionarinio gydymo draudimą, grupinį gyvybės, senatvės pensijų draudimą ir anuitetus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *