Telekomunikacijų bendrovė INIT švenčia 20 metų jubiliejų

IT naujienos

Viena iš didžiausių Kauno telekomunikacijų bendrovių INIT, teikianti analoginės ir skaitmeninės televizijos, interneto ir IP telefonijos paslaugas, šiais metais švenčia dvidešimties metų jubiliejų. Pirmoji Kaune pradėjusi teikti kabelinės televizijos paslaugas, bendrovė kauniečius ir miesto svečius pakvies į daugelį renginių, kurie vyks visus šiuos metus, o jaunajai kartai šia proga INIT inicijuoja rašinių konkursą „Telekomunikacijų era: gyvenimas po 20 metų“.

„Nors bendrovė vykdo veiklą jau dvidešimt metų ir išgyveno dešimtmetį, kuris pasižymėjo dideliais technologiniais šuoliais, pagrindinis kompanijos siekis iki šių dienų išliko toks pats – tenkinti klientų poreikius, teikiant kokybiškas paslaugas už optimalią kainą. Dėl sistemingo darbo, nuolat tobulinamų ir diegiamų technologijų, abonentams galime pasiūlyti televizijos naujovių ir teikti pažangiausių technologijų paslaugas. Džiaugiamės, kad mūsų abonentai vertina kompanijos stabilumą ir ilgametę patirtį. Norime jiems padėkoti už tai, kad yra su mumis, ir pakviesti į INIT gimtadienio renginius“, – sako UAB INIT generalinis direktorius Paulius Živatkauskas.
Telekomunikacijų bendrovė INIT kviečia kauniečius ir miesto svečius kartu švęsti bendrovės jubiliejų su šūkiu „20 metų dirbame Kaunui ir kauniečiams“. Gimtadienis tęsis visus metus, per šį laikotarpį bus organizuojama ne tik gimtadienio šventė ir kiti įvairūs renginiai kauniečiams, bet ir teikiamos dovanos INIT abonentams, taikomos nuolaidos ir rengiamos įvairios šventinės akcijos naujiems vartotojams.
Šiais jubiliejiniais veiklos metais INIT jau pateikė kauniečiams šventinį pasiūlymą – įdiegus naują technologiją, klientams siūlomi 5, 10, 20 ir net 120 Mbps interneto spartos planai ypač patraukliomis kainomis. Dar viena gimtadienio dovana, kuria INIT nudžiugins Kauno miesto gyventojus – nemokamas koncertas, kuris vyks balandžio mėnesį.
Dvidešimtmetį švenčianti INIT Kauno moksleivius kviečia dalyvauti rašinių konkurse „Telekomunikacijų era: gyvenimas po 20 metų“. Š. m. kovo 1 dieną paskelbto konkurso tikslas – sužinoti, kaip auganti karta įsivaizduoja telekomunikacijų vaidmenį savo gyvenime po dvidešimties metų. Pirmąją vietą laimėjusiam Kauno mokyklos moksleiviui bus įteiktas naujas nešiojamasis kompiuteris, o jo mokykla apdovanota naujais kompiuteriais.
UAB INIT veiklą pradėjusi 1990 metais kaip inovacinė įmonė, nuo 1992 m. jau teikė kabelinės televizijos, o nuo 2003 m. – ir kabelinio interneto paslaugas. 2006 m. INIT pristatė dar vieną naują paslaugą – skaitmeninę televiziją. Pagrindinis INIT paslaugų ypatumas – jos teikiamos naudojant vieną kabelį, kuriuo interneto signalas abonentus pasiekia kartu su televizijos ir telefono signalais, tad suteikiama galimybė naudotis trimis skirtingomis paslaugomis vienu metu. Paslaugos teikiamos atnaujintu optiniu tinklu, užtikrina puikią vaizdo ir garso kokybę bei galimybę rinktis televizijos programos transliacijos kalbą. INIT savo abonentams taip pat siūlo bene didžiausią Lietuvoje skaitmeninės televizijos programų skaičių (135), kurį planuoja ir toliau plėsti.
Kauniečiams ne mažiau svarbi telekomunikacijų bendrovės INIT televizija, kuri buvo įkurta prieš 18 metų. Jos atsiradimas sulaužė tradiciją transliuoti regioninę programą viename mieste. Naujos skaitmeninės technologijos sudarė galimybę INIT TV tapti dviejų miestų – Vilniaus ir Kauno – televizija. Šiandien šios televizijos eteryje transliuojamos aktualios publicistinės laidos, atspindinčios svarbiausius Kauno miesto ir Lietuvos gyvenimo įvykius, rodomi naujausi filmai, pelnę „Emmy“, „Auksinio gaublio“ ir „Oskarų“ apdovanojimus.
Daug dėmesio INIT skiria socialinei veiklai. Telekomunikacijų bendrovės iniciatyva šiuo metu vykdoma socialinė akcija „3 tiesos apie Kauną“, kurios metu žmonės kviečiami pareikšti savo nuomonę apie laikinąją sostinę specialiai sukurtame tinklapyje www.3tiesos.init.lt. Šiuo projektu, kurį bendrovė vykdo su keliais partneriais, siekiama laužyti nusistovėjusius stereotipus ir kurti naują Kauno miesto veidą.
Bendrovė ne vienerius metus remia svarbiausius Kauno miesto kultūrinius renginius – džiazo festivalį „Kaunas Jazz“, Pažaislio muzikos festivalį, dainuojamosios poezijos festivalį „Bardų alėja“. Neseniai INIT lėšomis išleisti šviesaus atminimo kunigo Broniaus Bulikos rinktiniai raštai „Dievo karalystės žemė“. INIT prisideda prie įvairių sporto šakų, tokių kaip automobilių žiedinės lenktynės, buriavimas, rėmimo. Be to, dalį gaunamo pelno įmonė skiria vaikų ugdymui bei prasmingam laisvalaikio praleidimui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *