Išmanieji telefonai

Technologijos

Išmanieji telefonai (smartphones) – tai neabejotinai šiuo metu populiariausi ir geidžiamiausi telefonai jaunimo tarpe. Paaugliai šią technologinę naujovę laiko mados, prestižo ir prabangos daiktu, nes vis tik jo kaina yra tokia, kad ne kiekvienas gali sau leisti tokį telefoną įsigyti.

Pažangiausių išmaniųjų telefonų kainos prasideda nuo 2000 litų, tačiau senesnių ir paprastesnių tokio tipo telefonų galima nusipirkt ir kur kas už mažesnę sumą.

Išmanieji telefonai pasižymi tuo, jog turi jutiminį ekraną, yra pritaikytas naudotis internetu (ypatingai internetiniais socialiniais tinklais bei elektroniniu paštu), turi navigacinę sistemą (ne visi) bei begales pramogoms skirtų savybių.

Pastaruoju metu vis daugiau mobiliųjų telefonų gamintųjų pristato savo išmaniuosius telefonus, tačiau populiariausias šiuo metu tarp išmaniųjų telefonų neabejotinai yra Apple kompanijos sukurtas iphone. Taip pat į šią rinką kaip viesulas įsiveržė ir Sony Ericsson kompanija su savo pažangiais telefonais.

Kuo toliau, tuo į išmaniuosius telefonus įtraukiama vis daugiau įvairių funkcijų, kurios yra aktualios ne tik jaunimui, bet ir kiekvienam pažangioje visuomenėje gyvenančiam žmogui.

e-lietuva.net

3 thoughts on “Išmanieji telefonai

  1. Pažangiausių išmaniųjų telefonų kainos prasideda nuo 2000 litų… ?? Kokia čia nesąmonė, gal tuomet vieninteliai Iphone 4 ir yra tie pažangiausieji? Nes net HTC Desire HD tiek nekainuoja.

  2. tai cia kaip suprantu ir kalbama apie pazangiausius, kaip pvz iphonai, o ne apie eilinius fuflo uz 700 litu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *