Unibet naujienos: Rekordinis aukso puodas

Internetiniai projektai

Interneto lošimų portale „Unibet“ sukauptas didžiausias aukso puodas interneto loterijų istorijoje – 34 mln. litų. Šio aukso puodo suma dar nėra galutinė – jis augs, kol bus laimėtas. Lošimų organizatoriai prognozuoja, kad vienas laimingasis milijoninį laimėjimą turėtų susižerti jau greitai.

„Tai didžiausias kada nors sukauptas aukso puodas loterijoje internete – jis auga jau nuo vasario mėnesio, maždaug po 1 mln. litų per savaitę. Spėjame, kad jo laimėtojas paaiškės jau per artimiausias dienas ar savaitę. Kažkam tai bus turtingiausia diena gyvenime“, – įsitikinęs „Unibet“ vadovas Rytų ir Centrinei Europai Manuelis Stanas.

Skaičiuojama, kad statistiniam lietuviui, gaunančiam vidutinę 2,1 tūkst. litų dydžio mėnesinę algą (ant popieriaus), norint uždirbti aukso puodui prilygstančią sumą, reiktų darbuotis daugiau nei 1350 metų ir nepatirti jokių išlaidų.

„Jeigu šią rekordinę sumą išloštų lietuvis, tai būtų svarus indėlis ir deficitiniam Lietuvos biudžetui, mat laimėtojas turėtų sumokėti valstybei 5,1 mln. litų siekiančius laimėjimo mokesčius. Tokios sumos šalies valdžiai pakaktų padvigubinti valstybės skiriamą paramą ir krepšiniui, ir futbolui, ir sparčiai progresuojančiam tenisui“, – svarstė M. Stanas.

Aukso puodą „Unibet“ portale galima susižerti žaidžiant su virtualiu lošimo automatu „Mega Fortune“. Šio žaidimo principas panašus į lietuviškąjį „Teleloto“, kuomet iš žaidėjų įnašų kaupiamas prizinis fondas, kuris galiausiai atitenka vienam iš žaidimo dalyvių.

Iki šiol rekordinis aukso puodas „Unibet“ portale buvo sukauptas prieš dvejus metus ir siekė 14,8 mln. litų. Tuomet sėkmė nusišypsojo ir laimėjimas atiteko buhalterės pareigose dirbančiai olandei.

Apie „Unibet”

Interneto lažybų bendrovė „Unibet“ įkurta 1997 m. ir yra listinguojama Nasdaq OMX vertybinių popierių biržoje Stokholme. „Unibet“ yra viena didžiausių Europoje privataus kapitalo lažybų operatorė ir teikia paslaugas unibet.com interneto svetainėje 27-iomis skirtingomis pasaulio kalbomis. Šiandien „Unibet“ turi daugiau nei 5,5 mln. klientų iš daugiau nei 100 valstybių. „Unibet“ yra Europos azartinių žaidimų ir lažybų asociacijos (angl. European Gaming and Betting Association), nuotolinių azartinių lošimų asociacijos (angl. Remote Gambling Association) nare, ir yra sertifikuota G4 (angl. Global Gaming Guidance Group). Atsakingų ir teisingų lošimų srityje „Unibet“ yra audituojama ir sertifikuojama tarptautinius standartus kuriančios ne pelno siekiančios organizacijos eCOGRA. „Unibet“ yra prestižinio EGR Europos sporto lažybų operatoriaus apdovanojimo laimėtoja 2006, 2008 ir 2009 metais.

Lietuvoje „Unibet“ yra pagrindinė legendinio Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ rėmėja, taip pat surinko paramos fondą Lietuvos ledo rituliui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *