Baltic Ground Services antžeminio aptarnavimo paslaugas teiks Rusijos oro bendrovei Transaero

TechnologijosVerslo naujienos

Nuo šių metų gruodžio 1 dienos antžeminių aviacijos paslaugų bendrovė „Baltic Ground Services“ Tarptautiniame Vilniaus oro uoste teiks keleivių aptarnavimo, bilietų pardavimo ir kuro užpylimo paslaugas vienai didžiausių Rusijos oro kompanijų „Transaero“. Pagal pasirašytą sutartį, „Baltic Ground Services“ aptarnaus kompanijos Boeing 737-500 (101-114 vietų) lėktuvą, kuris tarp Maskvos ir Vilniaus skraidys keturis kartus per savaitę.

„Džiaugiamės, jog mūsų klientų ratas didėja ne tik Lenkijoje, tačiau ir Lietuvoje, kuri pritraukia vis daugiau užsienio skrydžių bendrovių. Tai, jog mūsų kompaniją pasirinko viena didžiausių bei pripažinta saugiausia Rusijos oro kompanija, tik patvirtina, jog mūsų siūlomas integruotas antžeminių paslaugų paketas yra priimtinas didžiausioms oro linijų bendrovėms. Tikimės, jog bendradarbiavimas su „Transaero“ ateityje išplis ir į kitas mūsų aptarnaujamas teritorijas“, – sakė „Baltic Ground Services“ direktorius Saulius Batavičius.

Tarptautinės oro uostų tarybos (ACI Europe) duomenimis, 2011 metų rugpjūčio mėnesį Tarptautinis Vilniaus oro uostas užėmė 5-tą vietą pagal keleivių skaičiaus augimą tarp Europos oro uostų. Iki 5 mln. keleivių per metus aptarnaujančių oro uostų įskaitoje Tarptautinis Vilniaus oro uostas yra 4-oje pozicijoje. Šių metų spalio mėnesį keleivių skaičius augo net 53,7 proc. palyginti su praeitų metų spaliu. Priešpaskutinio rudens mėnesio keleivių srautas siekia pačių sėkmingiausių – 2008-ųjų – to paties laikotarpio veiklos rezultatus. Prognozuojama, jog 2011 m. srautas tarp Vilniaus ir Maskvos turėtų būti rekordinis, viršijantis 55 tūkst. keleivių per metus.

Aviakompanija „Transaero“ iš didžiausios savo bazės Maskvos Domodedovo ir mažesnės bazės Sankt Peterburgo Pulkovo oro uostų skraidina į 100 krypčių. Pastaraisiais metais „Transaero“ pradėjo skraidinti iš Maskvos į tokius miestus kaip Niujorkas, Majamis, Pekinas ir Honkongas. „Transaero“ yra įkurta 1990 m., kompanijos lėktuvų parką sudaro 71 orlaivis.

Apie „Baltic Ground Services“:

„Baltic Ground Services“ (BGS) teikia keleivių ir orlaivių antžeminio aptarnavimo bei aviacinių degalų tiekimo paslaugas Lietuvos ir Lenkijos oro uostuose. Kompanija teikia visas standartines antžeminio keleivių ir orlaivių aptarnavimo paslaugas, įskaitant keleivių registraciją skrydžiui, laipinimą, bagažo aptarnavimą, orlaivių salono valymą ir išorės plovimą, salono pašildymą, antiledodaros, orlaivių vilkimo ir stūmimo bei kitas paslaugas. 2008 metais BGS tapo pirmąja Europoje ir viena iš dešimties pasaulyje antžeminio orlaivių ir keleivių aptarnavimo bendrove, kuriai buvo suteiktas ISAGO antžeminių paslaugų saugos ir kokybės sertifikatas. „Baltic Ground Services“ priklauso Lietuvos aviacijos paslaugas teikiančių įmonių grupei „Avia Solutions Group“. Daugiau informacijos apie „Baltic Ground Services“ veiklą galite rasti interneto svetainėje www.bgs.aero

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *