Operatyvi pagalba elektroninių mokėjimų klausimais

Internetiniai projektaiIT naujienos

„Talking Payments” – pirmoji virtuali bendruomenė, kurioje galima gauti operatyvią pagalbą, susijusią su elektroniniais atsiskaitymais. Tinklalapis www.talkingpayments.com yra patikimas naujovių bei informacijos apie elektroninių mokėjimų sprendimus šaltinis bet kuriam prie Europos elektroninių mokėjimų sistemos prisijungusiam nariui. Ši virtuali bendruomenė vienija bankus, įmones, pirkėjus, didmeninės prekybos atstovus, pardavėjus bei su saugiais elektroniniais mokėjimais susijusias organizacijas. Jos tikslai yra dalintis informacija apie naujoves, keistis nuomonėmis, reikšti pozicijas vienu ar kitu klausimu, dalintis naujausiais pasiekimais elektroninių mokėjimų sprendimų srityje.

„Talking Payments“ iniciatyvą ir interneto portalą palaiko „Fieldworks“, elektroninių mokėjimų technologijų lyderiai „VeriFone“ bei „Point“. Tinklalapis siekia tapti autoritetingu informacijos šaltiniu, susijusiu su efektyviu elektroninių mokėjimų valdymu Europoje, reikšti bendruomenės narių požiūrį, žiniasklaidos priemonėms teikti informaciją apie atliktus tyrimus, analizes, rengti apklausas, analizuoti konkrečius veiksmus ir pasisakymus. „Talking Payments“ informacinei svetainei vadovauja jos turinį kontroliuojanti redakcijos kolegija, sudaryta iš bankų, įmonių, pirkėjų, didmeninės prekybos atstovų, pardavėjų ir konsultantų atstovų, pastarieji yra savo sričių ekspertai.

„Point” vadovas Baltijos šalyse Agris Stikansas (Agris Štikāns) įsitikinęs, kad šis interteno tinklalapis bus popliarus ir Baltijos šalyse, nes tai yra naudingas šaltinis visiems ieškantiems įdomios informacijos, susijusios su elektroninių mokėjimų sritimi. „Aktualiausios „Talking Payments“ tinklalapio naujienos bei ekspertų įžvalgos bus publikuojamos ir „Point” interneto sveitainėse lietuvių, latvių bei estų kalbomis”, – žada Agris Stikansas.
„Man malonu prisijungti prie „Talking Payments“, šią iniciatyvą vertinu kaip žingsnį į priekį elektroninių mokėjimų sprendimų inovacijų srityje. Puiku, jog yra tinklalapis, kurį aplankę žmonės galės gauti naujausią informaciją, sužinoti apie technologijų naujoves ir jiems aktualias elektroninių mokėjimų sprendimų vystymosi tendencijas”, – teigia „Barclaycard“ Komercijos direktorė, redakcinės kolegijos narė Laura Peterzan.

„Talking Payments“ neturi atitikmens. Mes esame įsitikinę, kad ši svetainė pritrauks naujus, elektroninių mokėjimų technologijomis suinteresuotus narius, kurie, siekdami surasti jiems aktualią informaciją, iki šiol jos ieškojo įvairiuose žiniasklaidos, interneto kanaluose. Prisijungę prie mūsų bendruomenės, jos nariai turės galimybę nutarti kokią konkrečiai informaciją norės gauti proceso eigoje. Norėdami sekti šią greitai kintančią, kupiną naujovių sritį, organizuosime pažintinius bei mokymo seminarus”, – sako redakcinės kolegijos pirmininkas ir „Fieldworks“ bendruomeniškumo skatinimo direktorius Chrisas Fieldas.

Jei pageidaujate teikti straipsnius, kurie vėliau gali būti publikuojami „Talking Payments“ informacinėje svetainėje, prašome siųsti juos adresu: [email protected].

Apie „Talking Payments“ www.talkingpayments.com
„Talking Payments“ yra pasaulinė organizacijų ir individų bendruomenė, kuri dalinasi informacija, naujovėmis ir įžvalgomis apie elektroninių mokėjimų valdymą.

Apie „VeriFone Systems, Inc.“ www.verifone.com

„VeriFone Systems, Inc.“ („VeriFone“) (NYSE: PAY) yra saugių elektroninių mokėjimų sprendimų lyderis visame pasaulyje. „VeriFone“ užtikrina sprendimus ir paslaugas, padidinančias didmeninių prekiautojų vadovaujamų, vartotojams naudingų ir savitarnos sistemų finansinėse, mažmeninės prekybos, svečių aptarnavimo, kuro, valstybinių įstaigų bei sveikatos priežiūros vietose vertikaliose rinkose sudaromų sandėrių vertę. „VeriFone“ elektroninių mokėjimų sprendimai yra sukurti, kad patenkintų didmeninių prekiautojų, perdirbėjų ir įmonių klientų poreikius išsivysčiusiose bei besivystančiose šalyse visame pasaulyje.

Apie „Point“ www.pointinternational.com
„Point Group“ – pažangiausių elektroninių mokėjimų sprendimų lyderis. „Point“ aptarnauja klientus Skandinavijos šalyse, Baltijos šalyse, Prancūzijoje ir Didžiojoje Britanijoje, bei siūlo modernizuotą prekių ir paslaugų realizavimą, skatinant novatoriškų ir saugių mokėjimų sprendimų diegimą. Kiekvieną dieną „Point“ elektroninių mokėjimų sprendimai užtikrina daugiau nei 10 milijonų saugių sandėrių, naudojantis banko kortelėmis, ir aptarnauja 630 000 mokėjimo terminalus. „Point| sprendimais naudojasi daugybė įvairių klientų – pradedant nuo didelių mažmeninės prekybos tinklų iki nedidelių verslo įstaigų ir prekybos vietų. „Point Group“ atstovaujama Didžiojoje Britanijoje, Danijoje, Estijoje, Suomijoje, Islandijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Norvegijoje, Prancūzijoje ir Švedijoje, įmonėje dirba daugiau nei 800 darbuotojų.

Apie „Fieldworks“ www.fieldworksmarketing.co.uk
„Fieldworks Marketing“ užtikrina efektyvų informacijos, turinio ir rinkos valdymą įmonėms, prekiaujančioms su mažmeninės prekybos atstovais, prekių ženklų savininkais ir platintojais. Įmonė teikia konsultacijas mažmeniniams prekybininkams, pardavėjams, rizikos kapitalo įmonėms, bankams ir konsultantams. Įmonė sėkmingai, plėtoja informacinį tinklą mažmeniniams prekybininkams, prekinių ženklų savininkams bei tiekėjams (fieldworksconnections.com), reguliariai organizuoja renginius, kuriuose aukšto lygio vadovai
kalba apie pokyčius savo srityse ir jų daromą įtaką pasaulinėms tendencijoms, aktualioms vartotojams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *