Nemokami atsiskaitymai per mokėjimai.lt sistemą

Verslo naujienos

Mokejimai.lt informuoja, jog savo naudotojams suteikia galimybę be išeiginių nemokamai atsiskaityti ir su SoDra. Per Mokėjimai.lt be papildomų mokesčių taip pat galima atsiskaityti su Valstybine mokesčių inspekcija ir komunalinių paslaugų teikėjais.

Pervedimai SoDrai per Mokėjimai.lt sistemą daromi kaip įprasti bankiniai pervedimai, tik už juos neimamas pervedimo mokestis. Pervedime reikia nurodyti mokėtojo asmens arba įmonės kodą, taip pat mokesčio kodą – kaip ir atsiskaitant su Valstybine mokesčių inspekcija. Visus mokesčius galima pervesti septynias dienas per savaitę.

Įmokos SoDrai aktualiausios juridiniams asmenims, kurie turi jas mokėti nuolat. Todėl per metus už bankinius pervedimus susidaro nemažos sumos.

Turintys Mokėjimai.lt sąskaitą asmenys – ir fiziniai, ir juridiniai – sistemos viduje pervesti pinigus jau dabar gali visiškai nemokamai ir visą parą be išeiginių.

Iš nemokamos Mokėjimai.lt sąskaitos taip pat galima geriausiomis Lietuvoje sąlygomis be išeiginių pervesti pinigus į užsienį norima valiuta, už prekes ar paslaugas atsiskaityti internetu, į vieną Mokėjimai.lt sąskaitą rinkti įmokas įvairiausiais būdais. Netrukus ketinama leisti Mokėjimai.lt sistemos dalyviams išsigryninti pinigus ir papildyti elektroninę sąskaitą grynaisiais.

Jeigu dar atsirastų galimybė į šios sistemos sąskaitą pervesti pinigus iš paypal sistemos, būtų apskritai tobula 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *