Verslui internete vystyti būtinas geras tinklapis

Verslo naujienos

svetainiu kurimasŠiais laikais didžioji dalis reklamų, kurias matome televizijoje, laikraščiuose ir kituose spaudos gaminiuose dažnai matome ir internete. Tai nėra nieko keisto, kadangi dabar daugelis žmonių jau ir laikraščius skaito internete. Vadinasi, tikrai svarbu tinkamai save pateikti, ypač jeigu esate verslininkas ir turite jauną įmonę, kuri dar nėra plačiai žinoma. Tokiu atveju, jums reikės būti atsargiems – pirmieji šioje rinkoje žengti žingsniai yra itin svarbūs.

Firminis stilius ir unikalus dizainas

Visų pirma, jums reikia apgalvoti, koks gali būti jūsų įmonės firminis stilius – galite užsisakyti tinklapio dizaino ir logotipų kūrimą iš profesionalių WEB dizaino specialistų – jie išklausys jūsų lūkesčius ir vizijas, o tuomet pasistengs pateikti idealiausią variantą arba kelis skirtingus. Su jūsų bendradarbiavimu, profesionalus puslapių kūrimas vyks kur kas greičiau. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, jog vartotojui tas tinklapis turi būti patogus, tad jeigu visas svetainės dizainas yra pritaikytas tik vienai operacinei sistemai arba naršyklei, gali būti negerai – juk šiais laikais daugelis žmonių naršo internete ir per išmaniuosius telefonus, taip pat ir per planšetinius kompiuterius, kur jau dažniausiai būna Android, o ne Windows operacinė sistema. Todėl tikrai verta apgalvoti, ar jūsų tinklapiui iš karto nereiktų ir mobilios versijos. Taip būsite pasiekiami kur kas didesnei galimų klientų masei. Taigi, jums reikia partnerių, kurie galėtų ne tik sukurti tinklapį, tačiau taip pat ir pasirūpintų jūsų firminiu stiliumi internete – reklaminiais skydeliais, logotipais, unikaliu tinklapio dizainu ir galėtų jus padaryti pasiekiamais kur kas didesnei žmonių masei, nei buvo įmanoma prieš tai.

Tinklapis su aktualia informacija

Dar vienas svarbus aspektas – svetainių kūrimas visuomet turi būti patogus vartotojui, o tai reiškia ne tik kokybišką ir gražų dizainą, tačiau taip pat ir tinkamą informaciją. Kaip turbūt pastebėjote, nei vienam lankytojui nepatinka tušti interneto tinklapiai, kur be paveiksliukų ir kelėtos užrašų daugiau nieko nepamatysi. Iš kitos pusės, niekam nereikia tinklapio su trisdešimt vienos tematikos straipsnių – turinys visuomet turi būti įdomus, o dar ne ką mažiau svarbu ir tai, kad tinklapis būtų pakankamai interaktyvus. Jūsų svetainių kūrimas turi būti su interaktyviom funkcijom – pavyzdžiui, svečių knyga, diskusijų forumu arba gyvais pokalbiais. Taip pat nevertėtų pamiršti įtraukti ir socialinių tinklų. Visi šie dalykai yra nebeprasmiški – tai labai didelis žingsnis į priekį, aplenkiant daugumą savo konkurentų internete ir už jo ribų.

One thought on “Verslui internete vystyti būtinas geras tinklapis

  1. Sveiki, esu studentas. Dalyvauju įvairiuose seminaruose Forum One, Ted’ex konferencijose. Galvoje kirba, kad reikia sukurti savo verslo idėją internetinei parduotuvei, kol ji generuojama kartu mąstau ir apie tai kaip reikės tą verslą pradėti ir prižiūrėti. Kiek domėjausi tai šiais laikais visi verslininkai naudojasi tokiomis paslaugomis kaip SEO, turinio valdymo sistemomis, joomla (dar mažai apie tai žinau) ir VVS ( term. http://www.verslovaldymosistemos.lt/ ). Svarstau, ar galima užsiimti gerą poziciją smulkiam, naujokui verslininkui, nesinaudojant šiomis paslaugomis, o pačiam viską koordinuojant naudojantis gauta info internete???

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *