Spausdintuvas. SAMSUNG SL-M2070 ar HP LaserJet Pro MFP M125?

Technologijos

HP LaserJet Pro MFP M125Toliau tęsiame atsiliepimų publikavimą apie daiktus, kurie reikalingi internetinei prekybai pradėti ir vystyti. Vienas tokių – spausdintuvas. Be jo tikrai neišsiversite, nes reikia nuolat spausdinti lapus kurjeriams. Grįžtam prie taupymo temos, nes verslo pradžioje yra ir taip daug išlaidų. Rinkdamiesi spausdintuvą galvojome apie pigų lazerinį spausdintuvą. Ir jau buvome nusprendę pirkti SAMSUNG SL-M2070, kuris šiai dienai yra itin populiarus ir labai reklamuojamas prekybos centruose. Visgi, vieno centro darbuotojas mums patarė rinktis kitą variantą.

Tai HP LaserJet Pro MFP M125, M126 lazerinis spausdintuvas, kuris yra šiek tiek brangesnis, tačiau ekonomiškesnis. Atspausdina daugiau lapų kopijų bei eksploatacija pigesnė. Išgirdę visus argumentus atsisakėme minties įsigyti vieno pigiausių rinkoje SAMSUNG SL-M2070 ir nusprendėme pirkti minėtą Hewlett-Packard variantą. Kol kas spausdintuvas veikia puikiai, greitai, tad atsiliepimai patys geriausi.

One thought on “Spausdintuvas. SAMSUNG SL-M2070 ar HP LaserJet Pro MFP M125?

  1. Sveiki, jau praėjo nemažai laiko po jūsų pirkinio, tai norėčiau išgirsti atsiliepimus dabar, ar vis dar esate patenkinti įsigytu spausdintuvu? Maniškį jau laikas keisti, kadangi vos veikia ir nežinau kokį pasirinkti. Gal turite žinių apie kitų rūšių spausdintuvus? Spausdinu nedaug, vos kelis lapus per savaitę, tai manau, kad man užtektų ir rašalinio spausdintuvo, tuo labiau jų kainos trigubai mažesnės nei lazerinių. Ką manote? Žiūrinėjaus iš šios internetinės parduotuvės: https://www.argbaltic.lt/spausdintuvai/ra.html/ sudomino HP OFFICEJET 7110 (penktas nuo viršaus) ar rekomenduotumėte jį įsigyti? Ačiū už atsakymą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *