Investavimas internete. Atsiliepimai – ką bandėte ir kas pasiteisino

IT naujienos

Ko gero, ne vienas elektroninio verslo atstovas yra pabandęs ir įvairius investavimo būdus internete. Pavyzdžiui turint 2-3 tūkstančius eurų verslo nesukursi. Na nebent kokia geniali idėja kiltų. Jei tokių minčių neatsiranda, tuomet vis tiek norisi, kad pinigai dykai negulėtų, o būtų įdarbinti. Žinoma, lengvabūdiškai investuoti taip pat nesinori, ypatingai tuo atveju jei tie keli tūkstančiai eurai yra visi turimi pinigai. Todėl norėtume pakviesti pasidalinti atsiliepimais apie savo investavimo internete patirtį. Lauktume komentarų tiek su teigiama, tiek ir su neigiama patirtimi. Tai būtų naudinga informacija svarstantiems.

Investavimas internete. Mūsų patirtis

Mūsų kolektyvas yra išbandęs Markets.com ir Plus500.com internetines investavimo platformas. Markets.com pradžioje nuteikė optimistiškai, nes pradžioje pavyko uždirbti pakankamai greitai ir didelį pelną. Visgi, vėliau įsitikinome, kad prekyba forex galima iš dalies palyginti su lošimu ar amerikietiškais kalneliais. Viskas keičiasi labai greitai ir vieną minutę gali būti laimėtojas, o kitą prarasti ne tik visą pelną, bet ir patirti nuostolį. Žinoma, investicijas reikia difersikuoti, bet apetitas ateina bevalgant 🙂 Noras greitai pralobti pagimdo klaidas.

Tuo tarpu apie Plus500 tai nuomonė išvis paliko labai kritiška, nes kompanijos politika ir taisyklės yra ganėtinai nelanksčios ir vartotojui nenaudingos. Todėl apie šią kompaniją atsiliepimas būtų itin kritiškas bei neigiamas.

EmgoldexTaipogi nemažai sulaukėme pasiūlymų investuoti į auksą per emgoldex sistemą. Kol kas šio varianto dar neišbandėme, bet jis atrodo išties patrauklus. Gal net pernelyg ir to pasekoje kyla daug abejonių. Jau supratome, kad niekas nelinkęs lengvai ir paprastai dalinti pinigus. Sekame atsiliepimus ir svarstome ar to imtis, ar nerizikuoti.

Bet kokiu atveju, investavimas internete yra išties įdomus dalykas. Intrigos šiam reikalui suteikia tas faktorius, kad realiu laiku gali pats sekti situaciją. Jei dar pavyktų atrasti variantą su mažai rizikos ir stabiliu pelnu, būtų super 🙂 Jei tokių būdų žinote, tuomet kviečiame būti geranoriškais ir pasidalinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *