Greitųjų paskolų internetu ypatybės

IT naujienos

Greitosios paskolos internetu, – populiariausia paskolų rūšis. Tačiau, tai nestebina, juk tokios paskolos turi nemažai privalumų. Visų pirma, tokios paskolos suteikia galimybę greitai gauti pinigų, kuriuos galite naudoti taip, kaip Jums atrodys tinkama, neatsiskaitydami dėl to, kur juos išleidote.

Antra, tam, kad įformintumėte greitąją paskolą internetu, drauge su paraiška, kredituojančiai įmonei turėsite pateikti vos kelis dokumentus. Ir trečia, tokios paskolos yra tiesiog nepakeičiamos sudėtingose gyvenimo situacijose, kai skubiai reikalingi pinigai ir nėra laiko laukti banko sprendimo. Pavyzdžiui, įsigyjant greitąjį kreditą smspinigai platformoje, pinigai pasieks Jus per 15 minučių!

Šiandien greitųjų paskolų rinkoje pateikiama didelė paskolų įvairovė: varijuoja jų dydis, grąžinimo terminai, palūkanos ir pan. Tačiau yra kelios bendrybės, būdingos visų įmonių teikiamoms paskoloms.

Bendri greitųjų paskolų suteikimo bruožai
Be užstato

Pagrindinis greitųjų paskolų bendras bruožas, kuris gali būti laikomas ir vienų pagrindinių privalumų, – jos suteikiamos be užstato. Jums nereikės įduoti namo ar automobilio, kad sulauktumėte teigiamo kreditorių atsakymo. Dėl šios priežasties, greitosios paskolos internetu prieinamos daugeliui vartotojų, tuo pačiu ir tiems, kurie neturi nuosavybės, kurią kreditorius galėtų paimti kaip užstatą. Todėl greitoji paskola laikoma lengviausiai gaunama paskolos rūšimi, kuria gali pasinaudoti kone kiekvienas klientas, susidūręs su finansiniais sunkumais.

Be laiduotojų

Tam, kad gautumėte greitąją paskolą internetu, Jums nebus reikalingas trečiųjų asmenų dalyvavimas. Kai, tuo tarpu, imant paskolą banke, gali prireikti laiduotojų, kurie patvirtintų Jūsų galimybes grąžinti kreditą. Tačiau, norint paimti paskolą, svarbu turėti omenyje, kad, esant santuokoje, bus vertinama ne tik Jūsų, bet ir sutuoktinio finansinė padėtis. Todėl, kad, atsižvelgiant į Lietuvos Banko reikalavimus, klientai, sudarę santuoką arba partnerystę, privalo nurodyti savo sutuoktinio(ės) duomenis. Kreditorius, tikrindamas kliento paraišką kreditui gauti, turi įvertinti abiejų šeimos narių įsipareigojimus ir pajamas.

Supaprastinta paskolos suteikimo procedūra

Atsižvelgiant į tai, kad daugelis greitųjų paskolų išduodamos be užstato, „pasitikint kliento garbės žodžiu“ ir jų įforminimui nereikalingi laiduotojai, paskolų suteikimo procedūra ženkliai supaprastinta. O nuo paraiškos pateikimo dienos, iki pinigų pervedimo į Jūsų sąskaitą, praeis maksimaliai 1–3 dienos.

Be to, šiomis dienomis itin populiarūs kreditai, dėl kurių suteikimo greitųjų paskolų įmonės sprendimus priima per keliolika minučių. Kaip minėjome, smspinigai platforma suteikia galimybę gauti greitąjį kreditą per 15 minučių. Tai itin aktualu tais atvejais, kai pinigai reikalingi greitai ir juos besiskolinantis asmuo negali laukti, kol bankas atidžiai įvertins jo galimybes ir priims sprendimą dėl paskolos išdavimo.

Greitosios paskolos – gera išeitis, norint greitai gauti pinigų būtiniausioms reikmėms ar staiga prireikus pinigų sudėtingose gyvenimo situacijose. Tačiau vis vien turite atsakingai žiūrėti į šį svarbų finansinį įsipareigojimą ir neskubėti jo prisiimti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *