Naujas Export Portal internetinis puslapis

Internetiniai projektaiIT naujienosVerslo naujienos

Tarptautinės prekybos portalas ExportPortal.com paskelbė, kad paleidžia visiškai naują savo interneto puslapį eksporto ir importo kompanijoms. Šis naujas pasaulinio verslo projektas atviras visiems pardavėjams, pirkėjams bei pervežėjams, įsitraukusiems į tarptautinę prekybą. Tūkstančiai kompanijų visame pasaulyje laukia, kada galės pradėti vystyti savo verslą puslapyje dėl jo užtikrinamos tarptautinės prekybos.

Įsikūręs Los Andžele, Kalifornijos valstijoje, Export Portal – tai vartai stambiam verslui vykdyti globalius sandorius. Export Portal suteiks tai, ko trūksta pasaulinėje rinkoje – gebėjimą rasti naujų būdų platinti produkciją su mažesne rizika ir maksimaliu pelnu, apjungdami po vienu skėčiu teisines paslaugas, tarptautinius atsiskaitymus ir pervežimą.

Export Portal tinklalapyje verslininkai atras naujus būdus tarptautiniu mastu realizuoti savo produkciją. Internetinis puslapis veikia kaip pardavėjų virtualus salonas, kuriame jie savo produkciją demonstruoja potencialiems pirkėjams iš viso pasaulio. Prekybą užsienyje paprastesne ir saugesne daro eksporto ir importo teisiniai dokumentai, įstatymai ir taisyklės, galiojančios visiems Export Portal nariams.

Kompanijos iš viso pasaulio jau pradėjo registracijos procesą. Kartu su ExportPortal.com paslaugomis patvirtinti nariai gaus galimybę:

  • saugiai vystyti verslą su kitais patvirtintais nariais;
  • susisiekti su profesionalių teisinių paslaugų teikėjais pasauliniu mastu;
  • vykdyti saugius atsiskaitymus;
  • kreiptis į profesionalią klientų aptarnavimo tarnybą, veikiančią ištisą parą, be išeiginių;
  • dirbti su patikimais, aukštai vertinamais tarptautiniais pervežėjais ir persiuntėjais;
    pasiekti daugiau verslo dalyvių visame pasaulyje.

Export Portal palengvina sandorius tarp pardavėjų, pirkėjų ir pervežėjų. Jie siekia ne tik dirbti su jau pripažintais pasaulinės rinkos dalyviais, bet ir kompanijomis, norinčiomis išplėsti savo verslą pasaulyje. Export Portal – tai patikimas jūsų eksporto ir importo partneris. Norėdami gauti daugiau informacijos aplankykite ExportPortal.com arba skambinkite 1(800) 289-0015.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *