Raskite savo stilių su Pierre Cardin

Stilius

Kuriant individualų savo stilių, labai svarbu ne tik aprangos pasirinkimas, bet ir atitinkami aksesuarai. Svarbų vaidmenį čia vaidina galanterija: diržai, rankinės, piniginės, pirštinės. Kartais atrodo kad tai tėra smulkmenos, tačiau šios detalės labai svarbios, kuriant savo stilių. Visame pasaulyje vienas žinomiausių galanterijos prekės ženklų – Pierre Cardin. Tai mados namai, kurių dažniausias klientas – savimi pasitikintis ir klasiką vertinantis vyras. Raskite stilių su Pierre Cardin ir Jūs.

Ko tikėtis?

Jeigu ieškote, kaip save išreikšti, pabrėžiant klasikos ir modernios kasdienybės harmoniją – Pierre Cardin prekės ženklas – kaip tik Jums. Visame pasaulyje Pierre Cardin jau dešimtmečiais yra žinomas kaip kokybiškos prekės gamintojas. Sukaupę ilgametę patirtį, šie mados namai savo klientams siūlo išskirtinės kokybės ir tuo pačiu prabanga alsuojančias prekes. Dažniausiai tai vyriški aksesuarai, tokie kaip vyriškos piniginės, rankinės, diržai, vizitinių kortelių dėklai. Per ilgus metus, mados namai sukūrė platų savo nuolatinį produkcijos katalogą, kuris reguliariai atnaujinamas. Tačiau svarbiausia tai, kad pirkėjai, vienu ar kitu metu įsigiję pavyzdžiui, jiems labai patikusią vyrišką piniginę, ją galės rasti parduotuvėje ir po kelių metų, kai reikės atsinaujinti.

Pierre Cardin mados namai siunčia savo pirkėjams žinutę apie tai, kad galanterijos prekės gali būti ilgaamžės ir kokybiškos. Tai svarbios smulkmenos, kurioms reikia skirti pakankamai dėmesio ir rūpesčio. Todėl populiariausi šių mados namų parduodami gaminiai yra vidutinei klasei kuriamos prekės iš odos. Plačiau apie tai, kokios šiuo metu skelbiamos Pierre Cardin naujienos, patarimai ir kitos įdomybės mūsų bloge.

Kaip pasirinkti?

Vyrai, besirenkantys naują pirkinį galanterijos skyriuje, dažnai nepagalvoja apie tai, į ką reikėtų atsižvelgti, renkantis kad ir vyrišką piniginę. Labai svarbu, kad naujas pirkinys būtų ne tik kokybiškas ir stilingas, bet ir patogus naudoti. Pavyzdžiui, priklausomai nuo to, kur laikote savo piniginę, reikėtų pasirinkti ir jos formą. Dažniausiai parduotuvėje dirbantys konsultantai gali patarti ir padėti išsirinkti pirkinį, kuriuo liksite patenkinti. Pavyzdžiui, dažniausiai vidinėje švarko kišenėje nešiojamos piniginės turėtų būti stačiakampio formos, o štai galinėje kelnių kišenėje geriausia telpa kompaktiškos kvadrato formos vyriškos piniginės. Be to, konsultantas turėtų papasakoti ir apie tai, kaip tinkamai prižiūrėti odinę piniginę, kad ji ilgai išlaikytų savo prekinę išvaizdą ir patenkintų Jūsų lūkesčius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *