Pagal ką išsirinkti akinių rėmelius?

StiliusSveikata ir grožis

 

Akiniai – tai ne tik būdas koreguoti regos problemas, bet ir puiki stiliaus detalė. Jie gali pagyvinti, paįvairinti įvaizdį, pabrėžti veido bruožus, suteikti jums išskirtinumo. Kad akiniai atliktų ne tik gydomąją, bet ir stilistinę funkciją, akinių rėmeliai privalo tobulai tikti pagal jūsų veido simetriją, bruožus, stilių ir daugybę kitų detalių. Ką daryti, kad pasirinktumėte teisingai?

Išsiaiškinkite, ko norite

Kaip ir norint įsigyti bet kokį kitą didesnį pirkinį, renkantis akinius svarbu išsigryninti savo poreikius. Tai galite padaryti dviem būdais. Pirmasis – sekti naujausias tendencijas. Nors mada ir keičiasi kone kiekvieną mėnesį, tam tikri dėsningumai išlieka. Ypač, kai dėmesio centre akinių rėmeliai, kuriuos žmonės įsigyja ilgesniam laikui. Galite naršyti internete ir pasižiūrėti, kokie akinių rėmeliai yra madingi ir kaip su jais atrodo konkretūs modeliai. Temos, kurias vertėtų sekti: akinių rėmeliai 2018, akinių rėmeliai 2019, madingi akinių rėmeliai, akinių rėmeliai moterims 2018, akinių rėmeliai vaikams ir pan. Taip rasite pačius naujausius ir naudingiausius paieškos rezultatus.

Dar vienas būdas išsiaiškinti, kokie akinių rėmeliai jums tiks – konsultacija su optikos salono pardavėjais ir skirtingų tipų bei stilių rėmelių išbandymas. Tam reikės skirti daugiau laiko, tačiau aplankę keletą salonų susidarysite aiškų vaizdą, kas jums tinka, o kas ne.

Pasirinkite rėmelių tipą

Išsirinkę akinių stilistiką, galite galvoti apie jų tipą. Tai gali būti klasikiniai akinių rėmeliai arba akinių rėmeliai su klipsais. Pastarieji skirti žmonėms, kurie nešioja korekcinius akinius ir tuo pat metu nori apsisaugoti nuo pavojingų UV spindulių. Tokiu atveju ant akinių rėmelių galima uždėti „klipsus“, kurie yra poliarizuoti ir tinka norint vairuoti, atostogauti ar tiesiog nejausti diskomforto šviečiant saulei.

Nusimatykite biudžetą

Akinių rėmeliai gali kainuoti labai įvairiai – nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų. Tai priklauso nuo modelio, prekės ženklo ir konkrečių poreikių. Bet kuriuo atveju, tai ilgalaikė investicija, kurią žmonės ketina įsigyti ne vieneriems metams. Norint pasirinkti akinių rėmelius svarbu žinoti savo galimybes. Taip iškart orientuositės į gaminius, kuriuos galite įpirkti. Jei norite sutaupyti, jus turėtų dominti tema akinių rėmeliai akcija. Kasmet optikos salonai skelbia išpardavimus, per kuriuos taikomos didelės nuolaidos. Taip pat galite suvesti raktinę frazę „akinių rėmeliai skelbiu“ ir pasidomėti, galbūt yra žmonių, kurie perparduoda jiems netikusius rėmelius pigiau. Į tokius rėmelius įmontuosite pagal jūsų regą pagamintus akinių lęšius ir taip sutaupysite pinigų.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *