Jaukus kampelis prie namo

Namai ir aplinka

namai

Bene didžiausias nuosavo kiemo privalumas yra tas, jog bet kada galime tiesiog lauke, prie namo ruošti maistą grilyje. Tam tereikia įsigyti patogius grilių aparatus su ratukais. Stalas su kėdėm leis mėgautis nuostabiais baldais gražioje aplinkoje, niekur neišeinant iš namų. Po pietų norint pailsėti ar pasilepinti saule, jums pravers poilsio baldai: sulankstomi krėslai, foteliai, lauko sofa ir kt. Nesvarbu, ar jūs planuojate savo kiemo erdvę naudoti šilto oro pasimėgavimams ar rytinei kavai gerti, deramai pastatyti baldai jūsų kieme, terasoje yra tinkamas raktas išreikšti savo stilių ir poreikius. Norint daugiau komfoto, pravartu įsirengti lengvai ištiesiamas lauko grindis. Tai pprastas būdas atnaujinti lauko erdvę, sukurti jaukią aplinkos  atmosferą, kai yra ne sezono metas būti lauke, tokias grindis labai paprasta nuimti.

Vaikų gimtadieniai lauke

Šiltuoju metų laiku vaikų gimtadieniai prašyte , prašosi iškraustomi į lauką- juk čia tiek judėjimo laisvės, daug erdvės mažiems žmonėms, daug galimybių ruošiant gimtadienio puotą, naudojant vaikiškus baldus ir įdomias dekoracijas, sugalvoti, kuo užimti vaikus, kokiomis pramogomis nuspalvinti jų šventę.

Lauko terasos planavimas

Terasos vieta priklauso nuo kelių veiksnių derinio. Labai svarbu yra saulė,- ar dominuoja ryto, vedurdienio ar vakaro saulė. Kadangi terasa praplečia naudingą namo plotą, reikia pasirūpinti, kad iš vidaus patalpų į lauką patekti būtų patogu. Apsauga nuo vėjo ir pašalinių žvilgsnių tai pat yra reikšmingi veiksniai, jaunai šeimai svarbu yra vaiko saugumas. Priestatas namo atžvilgiu gali  būti kampu arba iš dalies po stogu.

Iš kokių medžiagų gaminamos terasos?

Terasos gaminamos iš įvairių medžiagų: terasinių lentų, modernių WPC lentų, lauko plytelių. Terasos įrengimui naudojama mediena turi būti impregnuojama giluminiu būdu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *