Kelionių idėjos svaitgaliui

Laisvalaikis

kelionės

Savaitgaliui kelionę galima pasirinkti tiek Lietuvoje, tiek Užsienio  šalyse. Lietuvos didmesčiuose gausu pramogų, kultūrinių renginių, verda  naktinis gyvenimas. Birštonas, Druskininkai ir Palanga laikomi geriausiais Lietuvos kurortais. Birštonas labiausiai vilioja tuos, kurie mėgsta nedidelių miestelių jaukumą, pušų  ošimą ir lėtą gyvenimo tempą. Poilsis Druskininkuose sužavės tiek ieškančius ramybės tiek ir aistringus pramogautojus. Palangoje galėsite mėgautis jūra, romantiškais pasivaikščiojimais paplūdimiu. Puikiai savaitgalį galima praleisti Trakuose, aplankyti Trakų pilį ir jos apylinkes. Ežerų mylėtojai gali pasirinkti poilsį Molėtuose arba savaitgaliui nakvynę vienkemyje esančioje trobelėje, tai ypatingas pasiūlymas romantikos, privatumo ir gamtos mylėtojams.

Trumpos savaitgalio kelionės

Trumpos savaitgalio kelionės, atpalaiduoti kūnui, greičiausiai neužteks, bet pravedinti galvai ir pasikrauti naujų įdėjų, kelios dienos tiks idealiai. Drąsesni keliautojai nebijo svečioje  šalyje apsilankyti ir vienai dienai, juk pigių oro linijų skrydžių kainos nedidelės. Pačios populiariausios kelių dienų atostogų kryptys: Roma, Paryžius, Barselona, Stambulas, Malta ir kt. Visas jas jungia didžiulė veiklų įvairovė- kiekvienoje egzistuoja vusiškai skirtinga kultūra.

Kelionė su lagaminu

Lagaminai visiems pravers planuojant darbo keliones ar atostogas. Talpumas, lagamino konstrukcijos lengvumas bei kokybiškas audinys- tai pagrindinės ypatybės būdingos geram lagaminui. Lagaminų asortimentas įvairus: standartiniai maži, vidutinio  ir didelio dydžio lagaminai.

Vyriškos rankinės ir sportiniai krepšiai

Vyriškos rankinės skiriasi savo stiliumi, paskirtimi ir gali būti naudojamos įvairiose situacijose. Sportinis krepšys yra  nepamainomas keliaujant į sporto salę ar trumpos išvykos metu. Į jį galima įsimesti papildomus drabužius, batus ar asmens higienos priemones- viską, ko reikia sporto salėje ar kelias dienas trunkančios kelionės  metu. Verslo kelionei sportinis krepšys netiks, kompiuterio rankinė turbūt yra vienas iš populiariausių pasirinkimų vyrų, dirbančių verslo ar teisinėje aplinkoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *