Kur mano siunta?

Paslaugos
siunta

Šiandieniniame pasaulyje, didėjančiai vartotojų paklausai, nenusileidžia ir sparčiai augančios pasiūlos įvairovė. Elektroninių parduotuvių komercijos rinka sparčiai plečiasi visame pasaulyje ir leidžia daiktus pasiekti vartotoją ne tik savo šalyje, bet ir už jos ribų. Tai kelia didžiulį susirūpinimą fizinių parduotuvių savininkams. Dėl paprastų prekių pirkimo bei grąžinimo procesų ir sutrumpėjusių pristatymo terminų prognozuojama, jog internetinė prekyba išaugs dvigubai ar net tigubai, o tai be abejonės padidins ir siuntinių skaičių.

Kodėl siuntos pasimeta?

Viena dažniausių priežasčių, kodėl siunta pasimeta – netinkamai nurodytas gavėjo adresas, neįskaitomas siuntėjo raštas. Svarbu žinoti, kad norint, jog siunta sėkmingai pasiektų gavėja ant jos būtina nurodyti – gavėjo vardą, pavardę, gatvę, namo ir buto numerius, nepamiršti parašyti miesto, kaimo ir (ar) savivaldybės ir pašto kodo. Taip pat labai svarbus suprasti, kad siunta nuo siuntėjo iki gavėjo nukeliauja ilgą kelią, kuris kartais nusidriekia net per kelias pasaulio šalis, siuntinys taip pat gali „užstrigti“ bet kuriame tarptautiniame siuntų paskirstymo centre.

Kaip sužinoti, kur mano siunta?

Dauguma siuntų gabenimo tarnybų suteikia klientams vertingą paslaugą – galimybę sekti savo siuntos kelią realiu laiku. Tai labai patogi paslauga siuntai keliaujant tiek Lietuvoje, tiek užsienyje ir yra patogi, jei siunta yra skubi ar vertinga. Jūs visada žinosite kur yra siunta, kiek laiko ji užsibuvo tam tikrame taške ir kada pasieks gavėją. Kiekvienai siuntai yra priskiriamas numeris ir juo naudojantis informaciją apie siuntą ir jos buvimo vietą galėsite pamatyti internete. Tai labai patogu ir jei siuntos gavėjas nesupranta lietuviškai, nes visa informacija yra pateikiama ir anglų kalba. Ji yra detali ir nuolat atnaujinama, todėl klientas gali būti ramus, kad jo siunta saugiai pasieks reikiamą vietą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *