Medžiaginės juostelės – naujas būdas kontroliuoti renginių dalyvius

Verslo naujienos

medziagines juosteles renginiams

Šią vasarą galima drąsiai pavadinti renginių vasara. Visoje Lietuvoje apstu renginių ir festivalių, vykstančių net keletą dienų. Praktiškai kiekvieną savaitgalį vyksta po didelį festivalį.

Kuo festivalis skiriasi nuo paprasto koncerto?

Paprastas koncertas vyksta gana aiškioje užtvertoje teritorijoje – koncertų salėję, arenoje, stadione, aptvertame parke. Festivalis vyksta kur kas didesnėje teritorijoje, kur ribojamas priėjimas prie scenos. Koncerto metu vyksta tik koncertas ir viskas. Pagrojo muzikantai kelias valandas, publika išsiskirstė. Festivalyje publika būna koncerto teritorijoje 1-3 dienas. Be to festivalyje vyksta daug pašalinių veiklų, atrakcionų tiems, kurie nori padaryti pertrauką nuo garsios muzikos iš šokių.

Tokiu būdu festivalio dalyviai vaikšto po didelę teritoriją. Kaip sukontroliuoti, kad į festivalį ateitų tik už jį susimokėję lankytojai? Ne paslaptis, kad bilietas gana brangus ir jaunimėlis jam taupo keletą mėnesių. Koncertuose paduodamas paprastas bilietas (atspausdintas su specialiu barkodu), kurį paženklina apsaugos darbuotojai. To bilieto reikia tik kartą – įeinant į koncertą. Festivalyje yra kur kas sudėtingiau, nes gali susidaryti milžiniškos eilės tikrinant popierinius bilietus. Be to juos pamesti gali labai daug lankytojų, tad aiškintis, ar tas žmogus pirko bilietą, ar tik tokiu dedasi užtruktų labai ilgai laiko. Tam tikslui ir naudojamos specialios lankytojų apyrankės.

Lankytojo apyrankė dedama ant rankos. Ji gali būti silikoninė, popierinė ar medžiaginė. Svarbiausia, kad būtų patvari ir laikytų bent kelias dienas. Technologijas ir medžiagas ištobulino viešbučiai, kurie tokias apyrankes deda ant savo svečių riešų. Dabar silikoninės ar medžiaginės juostelės yra prieinamos ir įvairių renginių organizatoriams.

Medžiaginės juostelės yra visiška naujovė Lietuvoje. Popierinės ir silikoninės yra gana įprastos, tačiau medžiaginės – dar labai naujos ir kartais atrodo neįprastai. Jos gaminamos iš spalvotos sublimacinės medžiagos juostelės. Ant juostelės yra atspausdinamas renginio logotipas ar tam tikras užrašas. Tada juostelė yra dailiai sukarpoma įkaitintomis žirklėmis, kad neirtų kraštai. Lieka tik jas susegti ant rankos specialiu sageliu-žiedeliu. Galima užsekti ir visam laikui be galimybės atsegti (bus galima tik nukirpti juostelę žirklėmis) specialiomis replėmis užspaudžiant žiedelį. Tokiu būdu medžiaginės juostelės ant rankos laikysis tvirčiau.

Medžiaginės juostelės yra prabangesnės, nei popierinės ar silikoninės, todėl jas galima užsakyti VIP svečiams.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *