Vaikų kambario baldai: renkuosi  individualių baldų gamybą

Namai ir aplinka

vaikų kambario baldaiAplinka, kurioje auga vaikas, turi didelę reikšmę jo asmenybės vystymuisi. Be abejonės, svarbiausias dalykas vaiko pasaulyje – sveikas psichologinis mikroklimatas. Tačiau nenuvertinkime ir išorinės aplinkos poveikio. Tinkamai parinkti vaiko kambario baldai, mažylio asmeninę erdvę gali paversti puikiais pirmaisiais jo namais, kuriuos vaikas prisimins visą gyvenimą.

Atminkite svarbiausią – vaikų kambario baldai turi būti ne tik patogūs,  funkcionalūs, bet ir patikti pačiam vaikui. Todėl labai svarbu, renkantis jo kambario intertejero detales, tartis su pačiu „būsto šeimininku“. Na, sprendimą ką pasirinkti – jau pagamintus baldus ar individualių baldų gamybą – tikriausiai turi priimti suaugusieji. Šį kartą kiek  plačiau apie antrąjį variantą.

Kuo individualių baldų gamyba pranašesnė už masinę gamybą? Tuos laikus, kai visi namai buvo standartinių išmatavimų, galime pamiršti. Šiomis dienomis aktualu tampa du dalykai: arba išpildyti savo interjero planavimo fantazijas arba maksimaliai naudingai išnaudoti kiekvieną namų centimetrą. Nesvarbu kuriai kategorijai priklausoje Jūs, pasirinkę vaiko kambariui individualių baldų gamybą,  tiek mažesnį, tiek didesnį kambarį galite paversti originalia ir, tuo pačiu, praktiška bei funkcionalia savo vaiko asmenine erdve. Pagal individualius projektus  pagaminti baldai puikiai prisitaiko prie bet kokių formų, kampų, kolonų ar nišų.

Vienas svarbiausių baldų vaiko kambaryje – lova. Sveikas miegas reikalingas kiekvieno žmogaus gerai savijautai užtikrinti, vaikui, tuo tarpu, tai gyvybiškai būtina. Ne paslaptis, jog miegodami vaikai auga, vystosi ir itin aktyviai įsisavina visas per dieną gautas žinias. Vaikui augant,  jo ūgis, kūno sudėjimas ir įvairūs individualūs poreikiai gana greit kinta, tad profesionalus baldų gamintojas, įvertinęs visus tuos niuansus, pagamins miego baldus su  įvairiais reikalingais priedais. Tad ta pačia lova galės džiaugtis vos kelių metų mažylis ir, tuo pačiu, jau į paauglystės amžių įžengęs jaunuolis.

Jei kambario plotas yra nedidelis, o jame „siautės“ du vaikučiai, pagal individualų  projektą profesionalai  Jums pagamins dviejų aukštų lovą. Ji taps ne tik  poilsio baldu, bet ir puikiai tiks vaikų pramogoms.

Na, vien lovos vaiko kambariui išties nepakaks. Jau nuo mažų dienų šių laikų mažyliai neįsivaizduoja savo dienos be kompiuterio. Tad rašomasis stalas, kuris turi būti patogus  rašymui, piešimui bei darbui kompiuteriu – neišvengiama būtinybė. Jeigu reikia taupyti erdvę dėl mažo patalpos dydžio, patartina rinktis baldų gamintoją, kuris gali  sukomplektuoti vaikiško kambario kolekcijas. Kruopščiai apgalvotos visas detalės leis  sukurti  atitinkantį vaiko amžių, pomėgius ir individualius poreikius baldų komplektą.

Vaiko kambaryje turi būti ne tik jauku, praktiška bet ir saugu. Tad rinkitės tik patikimus baldų gamintojus. Beveik viso prekybos įmonės turi savo internetinius puslapius. Juose galėsite ne tik įvertinti įmonės gaminius, bet ir paskaityti baldininkų paslaugomis pasinaudojusių klientų atsiliepimus.

 

 

 

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *