Klasikiniai vestuviniai žiedai- vieni populiariausių iki šiol

Prekyba

žiedai

Šiais laikais vestuvinių žiedų gaminama pačių įvairiausių ir įmantriausių variantų, tačiau atsiminkime, kad šis žiedas- ne papuošalas, o labiau simbolis. Klasikiniai vestuviniai žiedai vieni populiariausi iki šiol, jie puikiai dera  prie kitų papuošalų. Dauguma, vestuvinio žiedo nenusiima visą gyvenimą, todėl jis turėtų būti tinkamo dydžio, nebūti pernelyg platus, neerzinti, iškilus, ar dekoruotas detalėmis, kurios gali kabintis už drabužių ar kitaip trukdyti. Klasikiniai vestuviniai žiedai gali būti blizgūs, matiniai arba faktūrianiai. Neretai tokį žiedą puošia nedidelis briliantas.Taip pat žiedas būna vienos arba kelių spalvų aukso. Toks žiedas yra patogus nešioti  kasdien ir puikiai dera su kitais papuošalais.

Kaip pasirinkti tinkamą žiedo modelį?

Jaunavedžiams  vestuvinius žiedus rekomenduojama pirkti juos kartu. Juk labai svarbu pasirinkti tinkamą žiedų modelį, dydį, plotį, pajausti, kokia energetika sklinda nuo jų, ir panašiai. Beto būsimieji sutuoktiniai turi susitarti, iš kokios medžiagos bus pagaminti žiedai ir kokie  dekoraciniai elementai turėtų juos puošti. Rinkdamiesi klasikinius vestuvinius žiedus, nepamirškite, kad jie gali būti iš platinos arba auksiniai- pagaminti iš balto, geltono ar raudono aukso. Taip pat atkreipkite dėmesį į žiedo plotį- galite rinktis tiek iš plonų žiedų asortimento tiek iš platesnio rėmelio vestuvinių žiedų. O norėdami pasirinkti tarpinį variantą tarp klasikinių vestuvinių žiedų ir išskirtinių vestuvinių žiedų, rėmelyje galima inkrustuoti brilianto akutę ar kelias.

Vestuvinių žiedų dizainas ir jūsų  pageidavimai

Renkantis vestuvinį žiedą svarbiausiu momentu išlieka žiedo  dizainas ir jūsų pageidavimai. Pasirinkę norimą žiedą, kelis kartus ji pamatuokite, kelias minutes palaikykite rankoje. Jeigu jūsų vestuvinį žiedą puošia akmuo, svarbu įsitikinti, ar šis žiedas tikrai jums tinka energetiškai. Nusipirkus žiedus, remiantis nusistovėjusiomis tradicijomis jie turi likti pas jaunikį arba liudininką iki ceremonijos santuokos rūmuose. Aišku, svarbiausia, kad maunant žiedus ant vienas, kito pirštų, jaunųjų jausmai būtų kupini tyrumo ir meilės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *