Ka padovanoti vyrui valentino dienos proga

Sveikata ir grožis

dovana masažas

Dovanas įvairiomis progomis mėgsta ne tik moterys – Valentino diena yra puiki proga palepinti ir nustebinti savo mylimą vyrą ar vaikiną. Tačiau kaip išrinkti tinkamą dovaną ir kaip nustebinti mylimą žmogų? Tikimės, kad šis straipsnis atsakys į šiuos klausimus ir padės nesunkiai išrinkti puikią dovaną savo vyrui.

Dėmesys – svarbiausia dovana

Jau nuo senų laikų yra žinoma, kad kažką sveikinant, svarbiausia yra rodomas dėmesys. Vienas geriausiu būdų tai padaryti yra įsiklausyti į žmogų ir suprasti jo norus ir poreikius. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką Jūsų antroji pusė labiausiai vertina ir mėgsta. Pavyzdžiui romantikos nemėgstantis vyras nepradės jos mėgti vien dėl to, kad tai mėgsta jo moteris. Pavyzdžiui jei jūsų antroji pusė dievina poilsį ir SPA procedūras, rinkitės ramias, su SPA procedūromis susijusias dovanas, jei vyras mėgsta sportą, rinkitės aktyvias pramogas. Taip įsiklausydami į savo antrąja pusę tikrai nesuklysite dovanodami jam dovanas.

Linksmiems ir naujų dalykų ieškantiems žmonėms verta padovanoti vakarienės degustaciją ar apsilankymą vandens pramogų parke, kur patirsite ekstremalių pojūčių skriedami vandens čiuožyklomis. Jei vyras patiria nuolatinią įtampą ir stresą, puiki dovana būtų atpalaiduojantis nugaros ir pečių masažas arba kitas procedūrų rinkinys skirtas stipriosios lyties atstovams.

Šv. Valentino diena – puiki galimybė sustiprinti jausmus

Moterims, kurios nori ne tik palepinti savo vyrą, bet ir sustiprinti santykius, siūlome pasirinkti romantišką poilsį Druskininkuose, Birštone ar Palangoje. Šiuose kurortuose galėsite ne tik pramogauti prabangiuose viešbučiuose, bet ir nakvoti dvaruose ar gerinti savo sveikatą sanatorijose. Taip pat vertėtų nepamiršti, kad egzistuoja posakis, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį. Puiki dovana ir galimybė sustiprinti santykius gali būti romantiška vakarienė prabangiame viešbutyje. Visada daugiausiai romantikos suteikia jūra. Todėl jei yra galimybė surenkite išvyką prie jūros, pasimėgaukite skaniu maistu restorane ir naktį praleiskite viename iš pajūrio viešbučių.

Jei vyras turi tikrai subtilų ir išskirtinį skonį, jam gali būti labai sunku įtikti. Todėl pirkti konkretų daiktą ar paslaugą yra tikrai rizikinga. Tačiau šioje situacijoje į pagalbą ateina dovanų kuponai. Galimybė rinktis yra tikrai didelis privalumas. Dovanų kuponas leis įgyvendinti savo norus ir pageidavimus.

Taigi, Valentino dienos dovanos gali būti tikras galvosūkis, tačiau tinkamai viską apgalvojus ir įsiklausius į savo vyrą, išrinkti dovaną gali būti daug lengviau nei atrodė iš pradžių.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *