Kaip atrasti gerą odontologijos kliniką?

Sveikata ir grožis

odontologija

Lietuvoje šiuo metu didelis odontologijos klinikų pasirinkimas. Norint išsirinkti tinkamiausią ir geriausią odontologijos kliniką, dažniausiai ieškoma pagal gyvenamąją vietą, esant išskirtiniais atvejais, tenka ieškoti  reikiamo specialisto ir kituose miestuose, ypač tai aktualu kaimo vietovėse gyvenantiems asmenims. Situacija, kada ieškome odontologijos klinikos, kiek vienam yra individuali. Vieniems klientams reikalingos odontologo paslaugos, kitiems – burnos higienisto, tretiems-  burnos ar veido ir žandikaulių chirurgų paslaugos ir panašiai. Specialistų kvalifikacija, patirtis, profesionalumas labai svarbūs kriterijai renkantis odontologijos kliniką. Labai svarbios asmeninės odontologo savybės- mokėjimas išklausyti, sąžiningumas, atsakingumas, atidumas ir rūpestingumas. Malonus bendravimas ir klientų aptarnavimas gali tapti lemtingu kriterijumi renkantis odontologijos  kliniką.

Kur galima rasti informacijos apie odontologijos kliniką?

Informacijos galima rasti internetiniuose puslapiuose arba tiesiog pasiteirauti dantų klinikoje. Patartina pasirinkti odontologijos kliniką, kuri dirba su moderniausia ir geriausia įranga. Taip pat patariama pasidomėti ir įvertinti, kiek skirtingose odontologijos klinikose kainuoja jums reikalingos paslaugos. Kainai įtaką gali daryti teikiamų paslaugų kokybė, todėl verta atsižvelgti į visas į visus kriterijus ir įvertinti savo galimybes. Odontologijos paslaugų kaina gali skirtis ir dėl naudojamų meddžiagų kokybės, specialistų kvalifikacijos, naudojamos įrangos. Visas išvardytas paslaugas teikia odontologijosnamai.lt.

Vaikų odontologija

Vaikų burnos sveikata turi būti rūpinamasi nuo pat ankstyvos vaikystės, kai pradeda dygti pieniniai dantys. Dažniausiai pasitaikanti dantų liga- kariesas, ji yra sukeliama nuo burnoje esančių bakterijų. Bakterijos sukelia ir kitas burnos problemas- dantų uždegimą. Norint turėti sveikus dantis ir dantenas, pagrindinis dalykas yra gera burnos higiena, tinkamas dantų valymas. Vaikas turi būti pratinamas valyti dantis nuo pat mažų dienų. Mažas vaikas gali  pats pratintis valyti dantis šepetėliu, bet pabaigti dantų valymą turi tėvai. Be to mama ir tėtis turi būti pavyzdžiu, kurį vaikas stebės ir imituos. Dantims kenkia ne tik didelis saldaus maisto kiekis, bet ir dažnas užkandžiavimas. Todėl geriau suvalgyti kelis saldainius iš karto ir išsivalyti dantis, nei tuos pačius saldainius valgyti po vieną dienos bėgyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *