Interneto portale inbox.lt jau užsiregistravo 200 000 vartotojų

IT naujienos

Inbox.lt yra horizontalaus tipo portalas, siūlantis septynis ypatingus interneto produktus bei paslaugas, iš kurių populiariausias – „Inbox Mail“ elektroninis paštas. Novatorišku portalu inbox.lt jau naudojasi 200 000 unikalių vartotojų, kurių skaičius per paskutiniuosius mėnesius augo ypač sparčiai.
Inbox.lt pradėjo veikti Lietuvoje 2008 metų vasarį. Per šiek tiek daugiau nei pusantrų metų portalo lankytojų skaičius pasiekė 200 000 ir toliau sparčiai auga, kiekvieną mėnesį pritraukdamas vidutiniškai 7 000 naujų vartotojų.

Naujas horizontalaus tipo interneto portalas siūlo septynis produktus. Populiariausias iš jų – „Inbox Mail“. Šiuo elektroniniu paštu naudojasi 64 proc. visų inbox.lt vartotojų, o per penkis paskutiniuosius mėnesius šis skaičius išaugo net 35 proc. „Inbox Mail“ elektroninis paštas išsiskiria savo talpumu (10 GB), funkcionalumu ir vartotojų konsultavimo galimybėmis.
„Džiaugiamės, jog per pirmuosius pusantrų savo veiklos metų Lietuvoje sugebėjome pritraukti net 200 000 vartotojų. Tai – daug žadanti pradžia, todėl mes neketiname sustoti ties šiuo skaičiumi. „Gemius“ duomenimis, Lietuvos portalų tarpe inbox.lt užima 11 vietą pagal lankytojų svetainėje praleistą laiką. Taigi, mes pasiekėme svarbiausią tikslą – esame reikalingi ir naudingi vartotojams”, – teigia inbox.lt atstovė Lietuvoje Edita Petrauskaitė.
Artimiausioje ateityje inbox.lt planuoja pasiūlyti tris naujus produktus – „Inbox Files“, „Inbox Smart“ ir „Inbox Sites“, papildysiančius horizontalaus tipo portalo plėtros galimybes. „Inbox Files“ ir „Inbox Sites“ palengvins ir supaprastins kasdienius darbus internete. „Inbox Files“ suteiks galimybę vartotojams saugoti, siųsti ir lengvai naudotis didelės apimties dokumentais iš bet kurio interneto prieigą turinčio kompiuterio. Tuo tarpu „Inbox Sites“ išsiskirs žymeklio funkcija. „Inbox Smart“ internetiniais kryžiažodžiais ir loginiais žaidimais praplės pramogai skirtų produktų pasirinkimą.

Apie Inbox.lt

Inbox.lt veikia Lietuvoje nuo 2008 metų vasario mėnesio. Inbox.lt duomenimis, portalo vartotojų skaičius yra 200 000, o mėnesio auditorija viršija 115 000 unikalių vartotojų. Pagrindiniai portalo produktai – tai „Inbox Mail“ (elektroninis paštas), taip pat pramogai skirti produktai, tokie kaip „Inbox Games“, „Inbox Fun“, „Inbox Meteo“ ir kiti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *