MSI NB CX623 nešiojamas kompiuteris

Technologijos

Taigi po ilgų ieškojimų pagaliau išsirinkau naują nešiojamą kompiuterį, nes senasis Asus A2500H su 224mb RAM jau buvo gerokai pasenęs ir netgi naršymas internete jau buvo problematiškas. Pasirinkau MSI (Microstar) firmos NB CX623 modelį. Nors apie šios įmonės nešiojamų kompiuterių kokybę iki tol nieko nebuvau girdėjęs, tačiau nusprendžiau surizikuoti, nes suviliojo nedidelė kaina (1750lt) ir pakankamai puikūs techniniai parametrai:

HDD talpa 500GB
DDR3 1066 Yes
Operacinė sistema W7
Atminties dydis 1024MB
Greičio dažnis 2400MHz
VGA kortelė NVIDIA GeForce G 310M
Sukimosi greitis 5400rpm
Darbinė atmintis (RAM) 4096MB
Lustų rinkinys Intel H55 Express
Procesoriaus šeimos pavadinimas Core i3

Tiesa, išpakavęs kompiuterį ir atidžiau apžiūrėjęs bei išbandęs greitai supratau, kad po kompiuterio nedidele kaina ir gerais parametrais slepiasi ypatingai prasta korpuso kokybė bei abejotino patikimumo kompiuterio aušinimu sistema, kuri pakankamai dažnai įsijungia dideliu garsu dirbant kasdieninius, daug kompiuterio resursų nereikalaujančius darbus. Todėl mąstantiems pirkti šio kompiuterio modelį siūlau gerai pagalvoti ir apsižiūrėti ar jus tenkins “skysta” korpuso kokybė, kuri linksta švelniai prisilietus (ypatingai korpuso apačia ir šonai).

Pirkimo dieną ypatingai daug sukau galvą rinkdamasis tarp jau minėto MSI kompiuterio ir ACER EME732ZG, kurio kaina ir parametrai panašūs, tik MSI variantas turi naujesni procesorių Core i3, o Aceris – P6100, šis skirtumas ir nulėmė mano pasirinkimą, tačiau ar tas pasirinkimas buvo teisingas jau pradedu tuo abejoti.

Jei turite ir savo nuomonę apie tekste minėtus nešiojamų kompiuterių modelius, galite išsakyti šios naujienos komentarų skiltyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *