Deuce.lt – Naujas portalas teniso žaidėjams ir aistruoliams

Internetiniai projektai

Teniso profesionalai ir mėgėjai, o taip pat aistringi žiūrovai ar tiesiog besidomintieji šio žaidimo naujienomis, jau turi savo erdvę internete – svetainę Deuce.lt. Tai – naujienų portalo 15min.lt komandos ir nepriklausomų teniso ekspertų bendrai kuriamas projektas.

Deuce.lt galima rasti visą aktualiausią informaciją apie tenisą, išskirtinai šiai svetainei naujienas apie savo sportinius pasiekimus teiks ryškiausios Lietuvos teniso asmenybės.

Mačų rezultatai, statistiniai duomenys, žaidėjų dosjė ir reitingai, žaidėjų bei mėgėjų tinklaraščiai ir net meteorologinės sąlygos pasaulio teniso aikštynuose – visa tai ir dar daugiau bus skelbiama originalaus pavadinimo interneto portale.

Deuce.lt startą jau įvertino ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis: „Manau, kad tokios svetainės atsiradimas – labai svarbi naujiena Lietuvos teniso visuomenei. Tikrai labai džiaugiuosi! Aš, jei galima, pergalėmis pasistengsiu prisidėti prie Deuce.lt populiarumo. Visi turėsime pasitempti, kad galėtumėte pranešti kuo daugiau gerų naujienų.”

Operatyviai atnaujinamą, patrauklaus dizaino, aiškios struktūros interneto svetainę Deuce.lt kuria profesionalūs laikraščio „15 min” ir naujienų portalo 15min.lt sporto žurnalistai bei teniso ekspertai. Portale numatytos atskiros skiltys mėgėjiško teniso naujienoms bei populiariai, su sportu mažai susijusiai informacijai iš Lietuvos ir užsienio teniso pasaulio.

Sveikindamas portalo komandą starto proga, R. Berankio treneris Remigijus Balžekas linkėjo nepamiršti ir augančių Lietuvos teniso žvaigždžių. „Norėtųsi, kad Deuce.lt rašytų ne tik apie užsienio žvaigždes ar Ričardą Berankį, ne tik sektų jų pasirodymus. Norėtųsi, kad čia būtų galima rasti informacijos ir apie jaunus Lietuvos sportininkus. Kad perspektyviausius teniso žaidėjus būtų galima stebėti nuo mažų dienų, – sakė jis. – Jau dabar čia viskas vienoje vietoje. Labai patogu!”

Ką reiškia žodis „deuce“, puikiai žino visi, bent kiek rimčiau besidomintys tenisu. Šį prancūzišką terminą, reiškiantį „lygiosios“, vartoja varžyboms teisėjaujantis treneris. Kai žaidėjams žaidžiant geime rezultatas tampa lygus, teisėjas sušunka „deuce!”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *